Burned-Toast Skrevet 3. mars 2008 Del Skrevet 3. mars 2008 Hei! Stod på kjøkkenet i dag og laget pynt til en kake jeg skulle bake i forbindelsen med en praktisk mat-prøve på skolen. Det jeg gjorde var å temperere hvit og mørk (70% kakao) sjokolade, for så å marmorere det og la det stivne i en plate som jeg senere kunne brekke opp i attraktive biter til å dekorere kaken jeg skulle bake dagen etter. Det viser seg nå at jeg dreit meg skikkelig ut og blingsa litt på datoen for prøven, som viste seg å være en hel uke senere Da lurer jeg på: Er det mulig å oppbevare denne marmorerte sjokoladeplaten i kjøleskap, evnt. fryser en uke etter temperering/stivning? Er kanskje et unødvendig spørsmål i og med at jeg kan ta meg tid til å lage en ny, men lurer nå likevel. Kan få bruk for det senere hvis jeg (og om det faktisk er mulig) skal lage mye sjokoladedekor god tid før en spesiell anledning. Mvh. Burned-Toast, eller Andreas om du vil Lenke til kommentar
toazty Skrevet 3. mars 2008 Del Skrevet 3. mars 2008 holder seg til det begynner å ser merkeligt ut.. bare pass på å ikke oppbevar det en fuktig plass... legg den i frysen å frys det... Lenke til kommentar
Burned-Toast Skrevet 4. mars 2008 Forfatter Del Skrevet 4. mars 2008 Takk skal du ha. La det ned i en boks og frøs det ned. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå