Gå til innhold

Holdbarhet på marmorert sjokolade - trenger hjelp.


Anbefalte innlegg

Hei!

Stod på kjøkkenet i dag og laget pynt til en kake jeg skulle bake i forbindelsen med en praktisk mat-prøve på skolen.

Det jeg gjorde var å temperere hvit og mørk (70% kakao) sjokolade, for så å marmorere det og la det stivne i en plate som jeg senere kunne brekke opp i attraktive biter til å dekorere kaken jeg skulle bake dagen etter.

 

Det viser seg nå at jeg dreit meg skikkelig ut og blingsa litt på datoen for prøven, som viste seg å være en hel uke senere :hmm:

 

Da lurer jeg på: Er det mulig å oppbevare denne marmorerte sjokoladeplaten i kjøleskap, evnt. fryser en uke etter temperering/stivning?

Er kanskje et unødvendig spørsmål i og med at jeg kan ta meg tid til å lage en ny, men lurer nå likevel.

Kan få bruk for det senere hvis jeg (og om det faktisk er mulig) skal lage mye sjokoladedekor god tid før en spesiell anledning.

 

Mvh. Burned-Toast, eller Andreas om du vil ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...