Gå til innhold

Army of Two anmeldelser


Nimrad

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har prøvd 2 mot 2 flerspiller på PS3 og 2 spiller samarbeid på Xboxs360. PS3-versjonen hakket litt noen ganger og så ikke like bra ut som 360-versjonen. Dette kan selvsagt være fordi jeg prøvde de i helt ulike modus, men hvem vet. PS: er ikke fanboy i det hele tatt og driter loddrett i hvilke konsoller jeg spiller spillet på, tenkte bare å dele mine erfaringer :)

Lenke til kommentar

Min og samboerens mening om spillet:

 

 

Nøyaktig et døgn etter innkjøpet er spillet ferdigspilt! Dette er en "anmeldelse" til de som er nysgjerrig på spillet men ikke vet om de vil ha det.

 

VG ga dette spillet terningkast 3, noe jeg er veldig uenig i. Skribenten skriver at han ville gitt spillet 4 om innpakningen hadde vært bedre. Vi setter tydeligvis pris på forskjellige ting jeg og han. Jeg synes spillet fortjener en bedre omtale enn det fikk. Spill er hovedsakelig laget for å underholde og bør også behandles deretter.

 

Liker du skytespill og har en venn å dele det med, så er dette spillet et must for deg! Aldri har jeg spilt et mer realistisk krigsspill. Både med tanke på at folk er realistiske seiglivete og at vi ikke får til alt på egen hånd, men må samarbeide med partneren vår. Det spesielle touchet på dette spillet er at man må dra partneren vekk fra kryssilden om han blir for skadet. Da blir vedkommende sittende på gulvet ute av stand til å gå eller bevege på seg, men han klarer å skyte dekkild mens den andre drar han vekk for å heale ham. Blir de truffet av skudd under healingprosessen, så må det naturlig startes på nytt.

 

Noe alle er vant til i skytespill er de distinktive runde kartene med kompass man kan bruke til å navigere og til å se sin egen plassering i forhold til andre. Dette finnes ikke i dette spillet. I stedet har vi en knapp som aktiverer et GPS-system som viser hvor vi skal, objektiver som må gjøres og de viser miner som ikke viser uten at man bruker GPS. Dette GPS-systemet er både positivt og negativt. Det gjør det lettere å finne frem, og å vite hvor vi til enhver tid skal. Av samme grunn er det negativt da det minsker spilletiden en del. Samtidig blir vi spart for å surre rundt på måfå i en evighet på store baner, fordi vi ikke vet hva/hvor vi skal.

 

Spillet får ekstrapoeng for to forskjellige modus som er veldig praktiske, og som virkelig viser at dette spillet er laget for at det skal samarbeides om. Det ene er "back to back", som bokstavelig talt er at vi står rygg mot rygg når vi får folk fra alle kanter og samaerbeider om å plaffe dem ned. Det andre er "shiled". Man kan sparke bildører av gamle vrak og bruke disse som skjold. Den ene bruker da skjoldet og kan gå fremover, mens den andre kan holde seg bak han med skjoldet ved å holde en hånd på skulderen hans, og samtidig skyte på folk. Nydelig samarbeid og kjempedigg funksjon. :)

 

Underveis får vi utbetalinger når vi fullfører oppdrag eller til og med bare deloppdrag. Disse pengene kan vi bruke til å *trommevirvel* kjøpe våpen og å oppdatere disse. At man kan bestemme over egne våpen er også med på å løfte underholdningsverdien til spillet.

 

Soldatene vi spiller i spillet har en tøff og humoristisk holdning til hverandre og har et ganske skittent språk. Det er morsomt å lytte til hva de sier til hverandre. I tillegg kan man selv velge å gi skryt til partneren om man har gjort noe bra. De har da et knippe ting de gjør med hverandre eller sier til hverandre.

 

Til sammen tror jeg vi brukte 10 timer på å fullføre det. Det kunne gjerne ha vært lengre, med flere oppdrag, men det er bare flisespikkeri!

 

Jeg tør ikke å anbefale spillet om du skal spille det alene, men har du noen å dele det med så hadde jeg ikke nølt! Hvis du ikke bryr deg så altfor mye om historie og innpakning så burde du ikke angre på et innkjøp av dette spillet! :)

 

Endret av tradhtare
Lenke til kommentar
Synes det er ganske uenighet mellom anmelderne her, dette er nok ett sånt smak og behag spill.

 

Spillet er søppel. Men hvis man er av den typen som kjøper NFS og andre hypede spill ukritisk hvert år og har mindre peiling på spill så virker det sikkert ok.

 

4/10 er hva dette fortjener.

Lenke til kommentar

Syns spillet fortjerner 4-5/10. Altså, det er et relativt uoriginalt spill, med en tragisk historie, og urtåpelige karakterer. Men det underholder, og det er en god co-op-opplevelse (samt at historien blir ironisk morsom). Derfor er det absolutt verdt pengene dersom du kan avse en femhundrelapp for noen timers underholdning.

Endret av Geofrank
Lenke til kommentar

Etter å ha rundet spillet nå 2 ganger med en kompis, gir jeg det 8/10. Det er herlig å samarbeide, og oppgraderingene av våpnene er stilig. Pluss at historien er grei nok, og det at vi faktisk er i historsisk riktige kriger gjør at du får lyst til å spille igjen :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...