Gå til innhold

50GB BD Not Enough For MGS4


dannad

Anbefalte innlegg

In an exclusive interview with Hideo Kojima, the creator of Metal Gear Solid series, has made complains about 50GB BD not been sufficient. The Metal Gear Solid producer considers the Blu Ray disc too small and that they had to make compromises in order to put the game on the 50GB BD. According to Hideo, the programmers had to compress some parts in the game to save disc space.

 

Kojima : I am not satisfied with the quality yet, however...there isn't enough space.

 

Interviewer: Not enough space..on..Blu-ray..?

 

Kojima: Yes.(laughs). Not enough space.

 

 

KILDE

 

 

Noe forteller meg at Metal gear Solid 4 er SVÆRT! :dribble:

Endret av dannad
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+981234789

det er nok, bull, ikke f**** om ukomprimert lyd tar så stor plass.

og spiller er ikke så stort..

må jo være en helt syk mengde med CGI filmer,

men hvorfro? grafikken ser jo ganske bra ut. så de burde vell klart in engine filmer..

Lenke til kommentar

Sykt :ohmy: . Kan umulig være sant. Oblivion tar ca 4 GB plass, det største spillet jeg har sett er Flight Simulator X såmm d er recommended å ha 15 GB plass på disken (spillet er mao på minst 12 GB).

 

eneste grunden må vell være at det blir null niks, piratkopiering,

de har sikkert fylt opp disken med masse tull..

Da burde de jo ikke klage for at det er for lite plass.

Lenke til kommentar

Alle tror at bare fordi et spill tar mye plass at det er stort.. Det er tull. Grunnen til at det er stort er eyecandy og ingenting mer. Oftere og oftere ser man store spill som er ferdigspilt på 2-3 dager.. Men de SER pene ut da.. Og ER bra spill sikkert også, men jeg savner litt spilletid..

 

Nå skal det sies at et gjennomsnitlig MGS-spill tar noe lenger tid å spille igjennom da..

Lenke til kommentar
Alle tror at bare fordi et spill tar mye plass at det er stort..

Stort = Antall GB.

Langt = Antall timer det tar å spille det.

 

Ihvertfall slik jeg tolker slike uttalelser, og hvis MGS4 faktisk fyller en 50gb BD så er det glatt blant de største spillene noensinne. Og jeg ser ingen grunn til å ikke tro Kojima på at de har problemer med å få alt på en disc, han har jo hele tiden sagt at han vil ha med alt av lyd, textures, filmer, cutscenes osv. i full kvalitet, noe som naturlig nok tar mye plass.

Lenke til kommentar

Jeg har lest flere her på forumet som har skrevet "Jeg trodde PS3-spill skulle være store pga Blu-ray, men jeg spilte det ferdig på 2 dager" osv.

 

Så jeg tolker det slik når folk klager over at spill ikke er "store" nok.

 

For hvem klager på størrelsen i GB? "Ånei, spillet er bare på 5GB, jeg skulle ønske det tok opp mere plass på blu-rayen, sånn bare fordi det kan!!" :p

Endret av aMo
Lenke til kommentar

Hehe, ja, jeg har lest de trådene jeg også :p

 

Men jeg gikk utifra at alle hadde fått med seg at MGS4 kom til å være stort i antall GB spillet vil ta opp på discen, og ikke i hvor mange timer det vi ta å spille igjennom, for det vet vi jo ikke noe om enda...selv om det virker som om det kommer til å bli lenger enn de tidligere spillene.

Lenke til kommentar

Dette var spikeren i kista for MGS4 tror jeg - en betydelig andel av PS3-eierne har jo et alvorlig handikap som gjør at de ikke klarer eller er villige til å skifte disc etter noen timers spilling. Dette er noe de er ekstremt opptatt av og trekker frem i diskusjon etter diskusjon.

 

Synd at et slikt spill skulle få en sånn skjebne. Det kunne vært et rimelig bra spill hvis man unngikk å måtte bytte disc...

 

;)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...