Gå til innhold

TES: Oblivion GOTY PS3. Bli kvitt vampirism. Bloodgrass bug.


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Har spilt oblivion i nærmere 30timer på ps3 nå. Har klart main questen og gjort en god del andre ting. ble vampyr for ca 10 timer siden og har siden den gang gjort masse på spillet. Har ingen savegames fra før jeg ble vampyr. I går bestemte jeg meg for at jeg skulle bli kvitt vampirism, så startet på oppdraget for å fjerne det. Har skaffet alle ingrediensene, men heksa oppfatter ikke at jeg faktisk har masse bloodgrass. Jeg har prøvd å levert ingrediensene i forskjellige rekkefølger, men får det ikke til. Noen tips?

 

Vet at dette er en kjent bug, og jeg har søkt en god del rundt på nettet angående dette. Finner ut at det å loade gamen på en vanlig oblivion disk (ikke goty) for så og snakke med henne kan løse problemet. Dette er ikke aktuelt siden jeg ikke kjenner noen som har spillet. Jeg vil helst ikke starte helt på nytt og tviler sterkt på at jeg kommer til å spille oblivion mer dersom jeg ikke får løst dette snart. Hadde jo tenkt å gjøre alle guildene og begge expansionpakkene, men nei.

 

Anyone?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Det er en bestemt rekkefølge du må levere inn alt i. Det finner du garantert fort med litt googling. Om ikke det funker.......................................

 

.....................Start på nytt =/

 

Har googlet MYE, men har ikke funnet noe som har fungert.

Lenke til kommentar
Er dette noe alle opplever?

Man blir jo pokker vampyr uansett i dette spillet,jeg takket nei til ''the dark gift'' og drepte hele flokken. Men nei du, kom meg ikke unna vampyr greiene uansett... =P

Du har nok blitt smittet. Du får beskjed når du blir smittet om at du har fått Porphyric Hemophilia. Denne sykdommen kan kureres som en annen helt vanlig sykdom, men om du venter i tre dager og så sover, vil den utvikle seg til vampyrisme. Du kan lese om kuren på UESP, se spesielt Bugs-delen av siden.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...