Gå til innhold

Spill som er verdt å kjøpe


Mann20

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg har tre PS3spill. Need for speed: Pro Street, Pro Evolution Soccer 2008 og Unreal Tournament 3. Jeg er fornøyd med de to sistnevnte.

 

Så lurer jeg på hvilke spill dere har eller har prøvd, hvilke spill dere anbefaler meg å kjøpe og hvilke spill dere advarer meg mot å kjøpe.

 

Jeg liker veldig godt first person shooter, men synes det meste er artig. Hva med dere? :new_woot:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mange vil nok anbefale deg COD4, Call of Duty 4, på grunn av den gode multiplayer håndteringen. Jeg derimot er ikke så fan av multiplayer og slikt. Det er mer handlingen og utfordringene som appellerer til meg. Hvis du skal ha et FPS skytespill, krigsspill, så anbefaler jeg GRAW2(Ghost recon advanced warfare 2).

 

Ellers så holder jeg nå på med Assassins Creed og er veldig imponert. Dette er et 3. persons spill.

 

Bilspill så har jeg Colin McRae Dirt og er fornøyd med dette men veeeldig skuffet fordi det går ikke ann å spille head2head(2player)...

Lenke til kommentar

Jaaaa Tallyho!!!! Til trådstarter: Du burde i alle fall ha uncharted: Drakes Fortune. Ellers er COD4:MW et godt kjøp og assassins Creed er konge!! Det finnes mange kule spill til ps3,men ikke begynn med storhamstringen allerede ettersom det kommer mange nyheter i slutten av mars og i aprl og før sommeren.

Endret av PeaceOwner
Lenke til kommentar

Assassins Creed er til de grader oppskrytt. Greit, visuelt sett er det en nytelse å spille, og de første ti timene storkoser du deg, men etterhevert som du kommer lengre og lengre inn i spillet oppdager du at det ikke er noe variasjon. Kanskje kan man overse dette om man synes det er heftig å snike seg rundt, men jeg ble i alle fall veldig lei andre gangen da man dro til Jerusalem. Ellers: vent til GTAIV og MGS4, det er vel de to mest "anticipated" av spillene som kommer i Q2 i år.

Lenke til kommentar

Du bør prøve mange demoer på de forskjellige PS Store'ene, spesielt US. Av spillene jeg har selv,og har prøvd, kan Heavenly Sword være et spill som du vil kose deg med. Ellers kan du spille gjennom Rainbow Six: Vegas, hvor oppfølgeren ikke er så langt unna heller.

 

Regner med du har kjøpt og lastet ned Warhawk? Og Tekken Dark Resurrection?

Lenke til kommentar
Oblivion er jo et obligatorisk spill. MÅ spilles. Pass på å kjøpe game of the year edition, der du får med de to ekstrapakkene.

 

Forøvrig anbefales Uncharted, CoD4, Orange Box og Heavenly Sword sterkt.

 

Oblivion anmeldelse (PS3):

<a href="http://www.gametrailers.com/player/18458.html" target="_blank">http://www.gametrailers.com/player/18458.html</a>

 

Jeg syns Oblivion på PS3 var skuffende.. Jeg har spilt det på PC og har en ganske oppegående PC (hvertfall hva Oblivion angår) og ble skuffa over grafikken i PS3-versjonen..

Virker som det er dårligere HDR-rendering og lyseffekter generelt virker dårligere, samt at det meste av gresset er tatt vekk for å øke ytelsen som igjen avslører utrolig stygge bakketexturer..

Det hjalp ikke at dialogene kutta ut i tide og utide også, plutselig kom det ikke stemmer under samtaler lengre, bare tekst.

Nei, Oblivion solgte jeg igjen.. Kjøpte Uncharted, Drake's Fortune, MYE bedre!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...