Addan Skrevet 29. februar 2008 Del Skrevet 29. februar 2008 Hei Jeg har lagt merke til at det er en god del prat om mat og pålegg i DNFK og tenkte det kunne være nyttig med en pålegg-tråd. Her kan man diskutere, anbefale og prate om alt det går an å putte på brødskiva. God fornøyelse og god matlyst Lenke til kommentar
Myrsnipa Skrevet 29. februar 2008 Del Skrevet 29. februar 2008 Selv liker jeg best røkt ørret, fenalår, nyrørt blåbær/multer, kokt egg og leverpostei med agurk. (riktig nok hver for seg) Lenke til kommentar
Tunky Skrevet 1. mars 2008 Del Skrevet 1. mars 2008 Egg-hakk er godt. (nesten hardkokte egg blandes med smør, salt og pepper). Lenke til kommentar
MSg Skrevet 1. mars 2008 Del Skrevet 1. mars 2008 Fikk et tips om den nye laksesalaten fra Denja av PerO. Den er sykt god! (særlig med litt squash på toppen) Ellers er frokostsalat og servelat på også meget godt (også lært av PerO) Samme med frokostsalat og servelat på skiven under egget og bacon til. (ja, PerO-oppskrift det og) Men isbergersalat, skinkestek og tomat er også nammenam. Lenke til kommentar
H80 Skrevet 1. mars 2008 Del Skrevet 1. mars 2008 Jeg er glad i rekesalat, men det er jo alt for lite reker i den salaten man får kjøpt på butikken. Så jeg pleier å kjøpe en boks med pillede reker ved siden av, og blande i salaten. Ellers spiser jeg blå castello, jarlsberg og skinke med sennep, leverpostei med rødbeter, makrell i tomat, salami og majones og mye annet på brødskivene mine. Lenke til kommentar
Poor Leno Skrevet 1. mars 2008 Del Skrevet 1. mars 2008 Sardiner i Tomat er himmelsk! Ellers går det mye i ost, både brun og gul, sjokade og kaviar! Lenke til kommentar
Elvorn Skrevet 2. mars 2008 Del Skrevet 2. mars 2008 Tunfisk med tomater er elsk på ei god brødskive. Leverpostei går aldri av moten, spesielt ovnsbakt leverpostei. Lenke til kommentar
Underpants Skrevet 2. mars 2008 Del Skrevet 2. mars 2008 (endret) Eg liker ost godt, eg. (: Endret 2. mars 2008 av Underpants Lenke til kommentar
Trashyman Skrevet 3. mars 2008 Del Skrevet 3. mars 2008 Rullepølse/Ribberull :love: Baconost Brunost Salami Ost Skinke Lenke til kommentar
theoriginalAidskake Skrevet 6. mars 2008 Del Skrevet 6. mars 2008 Du er så fjong, Mathias. Mozarella + tomat = win. Slå aldri feil! Lenke til kommentar
Sidious Skrevet 6. mars 2008 Del Skrevet 6. mars 2008 Mange gode forslag her! Jeg liker brödskiver med servelat og majones (Mills) på. Yummy. Roastbiff er også elskbart. Lenke til kommentar
ArsEna Skrevet 6. mars 2008 Del Skrevet 6. mars 2008 Når det gjelder pålegg er det mye godt. Det beste er å smøre et ganske tykt lag med Jædersylte utover noen gode og grove skiver. På en god andreplass finner du makrell i tomat. Ja, det går mye i hermetikk her, men hermetikk er godt! 1. Pålegget over alle pålegg! Nam, jeg tror jeg må spise litt nå! 2. Av makrell i tomat er det meste vanvittig godt. Men liker denne lille boksen fra KingOscar veldig godt. Den holder akkurat til de skivene jeg trenger for å bli mett! Lenke til kommentar
stizzen Skrevet 6. mars 2008 Del Skrevet 6. mars 2008 (endret) Brødskive med et tykt lag med potetsalat er faktisk veldig godt. (fikk det fra havard_92) Nøkkelost er deilig. Og selvfølelig makrell i tomat Endret 6. mars 2008 av stizzen Lenke til kommentar
Addan Skrevet 8. mars 2008 Forfatter Del Skrevet 8. mars 2008 Jeg liker best Syltetøy ! Jordbær syltetøy med brunost på er sinnsykt godt ! Lenke til kommentar
t_o_r Skrevet 11. mars 2008 Del Skrevet 11. mars 2008 Skal der ha noe godt på skiven må dere ha ananas, det er godt<3 Lenke til kommentar
ultimatedeskjet Skrevet 5. april 2008 Del Skrevet 5. april 2008 Må bare si at jeg har forelsket meg i kremost på skiva. Gjærne sammen med Jalapeño Ost og tabasco. Hot. Har forresten sluttet med kjøtt som pålegg. Lenke til kommentar
Addan Skrevet 5. april 2008 Forfatter Del Skrevet 5. april 2008 blitt vegetarianer ? Jajaj... mye bra pålegg som det ikke må et dyreliv ti for å få på skiva... Min favoritt er fortsatt brunost+syltetøy hvordan brød bruker folket ? Lenke til kommentar
ultimatedeskjet Skrevet 5. april 2008 Del Skrevet 5. april 2008 Hoho, spiser forsatt kjøtt til middag. Jeg bruker halvgrovt brød som for eksempel Naturbrød (med ugle på) Hjemmelaget er også kos. Lenke til kommentar
Addan Skrevet 5. april 2008 Forfatter Del Skrevet 5. april 2008 ja det er vel og bra ! det er jo så mye snakk om at hvitt brød er like ille som fast fodd :S at man ender opp som en esende fettklump hvis man rører hvitt brød. jeg spiser for det meste grovt brød selv ! Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå