Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Liker de fleste best å ha en fast sexualpartner ?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

spenningen kommer ofte fra variasjon for min del.

 

mens god sex kommer ofte fra sexual partnere over lengre tid.

 

sikkert mange som mener man kan ha spenning i et langvarig forhold. men det gjelder kanskje ikke for alle. noen finner spenning i det å ha sex med noen for første gang.

Lenke til kommentar
Det er helt klart bedre med den samme sexpartneren over lenger tid. Sexen blir bedre da. :D Men det er alltid moro å oppleve noen (noen) nytt. ;)

Jeg synes det er best med den samme sexpartneren. Føles tryggest ut med tanke på sykdommer, og velvære også.... De første gangene med en ny sexpartner er man nok litt anspent og stresset i situasjonen, de fleste får vel mer roen etter hvert........

Lenke til kommentar

Fast partner og sex med tilfeldig er ofte to helt forskjellige måter å ha sex på. Selvsagt blir det bedre når man kjenner hverandre og vet hva den andre vil ha og hvordan. Man slapper kanskje også mer av med en trygg atmosfære. Mange føler også at de kan gi mer til en man har dype følelser for. Men det kan bli kjedelig rutine i lengden.

 

Tilfeldige skip som man møter i natten er spennende og forfriskende. Nye seksualpartnere betyr nye opplevelser (selv om ikke alle er like minneverdige).

 

Jeg sier som Ole Brum: Ja takk, begge deler!

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...