Gå til innhold

Hjelp med eventyrspill


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 måneder senere...

Det kommer ann på hvor gamle spill du er på jakt etter, og bare så det er sagt har grafikk fint lite å si for hvor bra adventurespill er. ;) (og du sier jo du liker Monkey Island, så jeg antar du ikke bare mener det tredje og fjerde?)

 

Men for å ta de nyeste først og jobbe oss bakover i tid:

* Jack Keane

* Sam & Max Sesong 1 og 2

* King's Quest IX: The Silver Lining (laget av fans, men er ikke sikker på om det er ute ennå)

* Zak McKraken 2 (laget av fans, finnes foreløpig dessverre bare på tysk. Du får ta frem ordboken og en kamerat som kan tysk.) :p

 

Litt vanskelig å finne nye spill, men går vi litt tilbake i tid:

* Day of the Tentacle (aka Maniac Mansion 2)

' Indiana Jones & The Fate of Atlantis (finnes også som tegneserie i for eksempel Indiana Jones Omnibus Volume 1, som for øvrig definitivt er verdt å få med seg om du liker Indy. Det er kun tre historier, men de er til gjengjeld veldig lange og like bra som filmene).

* Sam & Max Hit The Road (det første adventurespillet med de to)

* Full Throttle

* Legend of Kyrandia 1-3

* King's Quest, Police Quest, Space Quest og Leirsuit Suit Larry samlingene fra Sierra er definitivt verdt å få med seg.

* Prisoner of ice (basert på Lovecraft)

* Gabriel Knight 1-3

 

Går vi enda litt lengre tilbake har vi for eksempel:

* Zak McKraken & The Alien Mindbenders

* Maniac Mansion 1

* Shadow of the comet (basert på Lovecraft)

 

Dette skulle vel holde en stund. Greit ikke alle ser så bra ut i våre dager, men til gjengjeld tar de det igjen med historie, karakterer, humor, spillbarhet og alt det der. Dessuten får du neeeesten se en naken pupp i Gabriel Knight 3. :p

 

Edit: I tillegg har vi the 7th Guest og The 11th Hour (teknisk sett the 7th guest 2), men de er ikke direkte adventurespill. Det er mer å gå inn i et rom, løse en gåte, gå inn i et annet rom, løse en gåte og så videre. Meget bra spill, og for øvrig er The 7th Guest 3 i utvikling av fans. ;)

Endret av thecrow77
Lenke til kommentar

The Abbey kommer denne måneden i Tyskland. Engelsk release er ikke fastsatt enda, så det er litt vanskelig å tippe når det kommer ut. Mange tyske spill bruker fryktelig lang tid på å bli oversatt til engelsk, siden selskapene er små, og adventurespill selger best i tyskland.

 

Når det gjelder andre adventurespill, så er vel ganske mye nevnt her. Perry Rhodan er akkurat utgitt, da, og ser fantastisk flott ut i alle fall, og har fått gode anmeldelser i tyskland. Selges veldig billig på play.

 

Trailer her:

http://youtube.com/watch?v=90zONNjxlXE&feature=related

Endret av radiohodet
Lenke til kommentar

Grim Fandango er jo fantastisk om du ikke har spillt det. God humor som i Monkey Island serien men mer seriøst og en helt unik stemning!

 

Og som nevnt så er Beneath a Steel Sky veldig bra, ganske gammelt nå, men fremdeles grei grafikk. Rimelig vanskelig også til tider, men virkelig stilig :)

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
  • 2 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...