Gå til innhold

Smør/margarin vs olje til steking


Audere

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

jeg bruker olje på alt.. det fordi da slepper jeg å kjøpe inn smør.. :p

 

jeg bruker også KUN olje der hvor jeg jobber...

olje egner seg bra hvis du skal steke på høye temperaturer...

du bruker ikke smør når du skal lage Wok :p

men smør til steking av kjøtt går fint, hvis du ikkje kjører bånn pedal på varmen..

 

og når jeg snakker om olje mener jeg Soya olje / raps olje.. det er vel den olje som egner seg best pga av at den tåler høy varme og smaker ingenting..

 

http://www.vitahjertego.no/Vita_hjertego/Olje/

Endret av toazty
Lenke til kommentar

Bruker odelia rapsolje (fra Askim frukt- og bærpresseri) til det aller meste av steking og marinering der jeg steker kjøttet i marinaden. Skal jeg derimot steke biff, bruker jeg ca 1/3 rapsolje og 2/3 ekte meierismør. Man får ikke den samme stekeskorpen av olje som man får av ekte meierismør.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...