Audere Skrevet 28. februar 2008 Del Skrevet 28. februar 2008 Kan vita-oljen brukes til all steking? Egg, kjøttdeig, fileter osv. Eller er det enkelte ting smør egner seg best til? Lenke til kommentar
toazty Skrevet 28. februar 2008 Del Skrevet 28. februar 2008 (endret) jeg bruker olje på alt.. det fordi da slepper jeg å kjøpe inn smør.. jeg bruker også KUN olje der hvor jeg jobber... olje egner seg bra hvis du skal steke på høye temperaturer... du bruker ikke smør når du skal lage Wok men smør til steking av kjøtt går fint, hvis du ikkje kjører bånn pedal på varmen.. og når jeg snakker om olje mener jeg Soya olje / raps olje.. det er vel den olje som egner seg best pga av at den tåler høy varme og smaker ingenting.. http://www.vitahjertego.no/Vita_hjertego/Olje/ Endret 28. februar 2008 av toazty Lenke til kommentar
synsing Skrevet 29. februar 2008 Del Skrevet 29. februar 2008 Tror Odelia har en rapsolje som er spesielt egnet til steking. Den med matt glassflaske Lenke til kommentar
Jørgen Skrevet 29. februar 2008 Del Skrevet 29. februar 2008 rapsolje er jo spesielt egnet til steking i seg selv. Lenke til kommentar
H80 Skrevet 1. mars 2008 Del Skrevet 1. mars 2008 Bruker odelia rapsolje (fra Askim frukt- og bærpresseri) til det aller meste av steking og marinering der jeg steker kjøttet i marinaden. Skal jeg derimot steke biff, bruker jeg ca 1/3 rapsolje og 2/3 ekte meierismør. Man får ikke den samme stekeskorpen av olje som man får av ekte meierismør. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå