Gå til innhold

Snustråden V5 (VIKTIG! Les førstpost!)


Heilage

Anbefalte innlegg

Jeg tillhører vel en del av den minoritet som faktisk ikke liker skruf. Blir kanksje litt dumt å si jeg ikke liker den, men jeg er absolutt ikke noe glad i den. Den smaker jo rett å slett ikke snus, hvertfall ikke slik tradisjonel snus smaker. Jeg syntes også posene er alt for harde og tettpakkede. Efekten gir jeg blanke faen i ettersom jeg ikke kjenner den og snuser akkurat like mye om jeg snuser skruf eller General.

 

Når jeg var i 14-16 års aldern var jeg glad i skruf. Begynte med skruf(portion) egentlig fordi de ikke hadde general på butikken en dag. Og da var jeg solgt. Etter at jeg begynte på generalen igjen så syntes jeg ikke lenger skrufen er like god. Jeg vet ikke om den har forandret seg de siste 3 åra eller om jeg har forandret smak, men noe må de jo være. Skruf løs må hverfall ha forandret seg. husker den som en litt bløt snus som var fin å bake. Nå er det en hard tørr snus som slettes ikke er noe god å bake (ikke at jeg sliter å bake den, men den er ikke noe god å bake.) Kanskje det er flere som har merket dette av de som har snust noen år?

 

Når mamma kom hjem fra Taxfree med et tårn med Skruf portion kunne jeg ikke gjør noe annet og smile å si takk, og jeg snuser jo opp det tårnet. Men gud som jeg gleder meg til å kjøpe general igjen :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Etter jeg nå har prøvd 2 bokser med Skruf, så går jeg nok ikke tilbake til General igjen med det første. Du sier skruff er vond og bake, men for meg så er den helt perfekt. Er som og bake model-kitt jo. Når jeg får General av andre, nå etter jeg har brukt litt Skruf, så er Generalen helt forferdelig i forhold. Alt for mjuk, får den liksom ikke fast i forhold til Skruf`en. Pluss at jeg har begynt og like smaken til Skruf mye bedre også. jaja, hver sin smak :)

Lenke til kommentar
Noen som merker en dårlig ettersmak av skruf orginal porsjon?

Sitter med en i nå, gruer meg til jeg skal ta den ut, liker ikke ettersmaken..

Ja, jeg hater den. Får lyst til å brekke meg. KAN ha noe med at første gangen jeg snuste så var det skruf stärk, og jeg hadde den inne lenge.

 

Men, ja. Ettersmaken er fy.

Lenke til kommentar
Noen som merker en dårlig ettersmak av skruf orginal porsjon?

Sitter med en i nå, gruer meg til jeg skal ta den ut, liker ikke ettersmaken..

Ja, jeg hater den. Får lyst til å brekke meg. KAN ha noe med at første gangen jeg snuste så var det skruf stärk, og jeg hadde den inne lenge.

 

Men, ja. Ettersmaken er fy.

 

Skruf porsjon er jo bare dritt. Smaker vondt, lukter vondt og de posene er så jævelig tettpakka at de blir bare liggende som en sånn ekkel klump i leppa :p Skruf stark porsjon er heller intet unntak. Tranebær porsjon har hvertfall god smak, dog måten de har laga posene på er så jævla dårlig.

 

Også mange ganger opplevd med skruf porsjon at posene er dårlig satt sammen så det enten går hull på de når jeg skal rive de løs fra boksen eller at de er dårlig satt sammen i "sømmene" som gjør at snusen detter ut av de. Snusen som er inni posesnusen er IKKE god utenfor posen :p

Lenke til kommentar

Det her ble bare gay... Har sikkert snust alt som finns av prell rundt omkring nå ettersom jeg en periode ikke skjønte at man kan kjøpe selvom man er under 18(må bare finne riktig butikk), så da tok jeg jo imot alt jeg fikk henda i og skruf posene er jo lett de beste posene, kanskje bortsett fra montecristo. General posen er bare merkelig og halvfull. Merker sjelden no nikotin sjokk lenger men etter et godt måltid kjenner jeg god forskjell på skruf og eks. general.

Skruf posene er fulle til randen så hvis du sier de er klumpete er du enten legaly retarded eller fått en dårlig boks bare :whistle:

 

Snuser bare skruf stærk om da'n., Men en boks vanlig skruf porsjon gjør heller ingenting.. General derimot? Pyssj og føy..

 

Må sies at når det kommer til løs tipper jeg mer over på generalen men snuser sjælden bake uansett..

Lenke til kommentar

Hehe. Enten er det snart 4 år med snusing, eller det faktum at jeg faktisk er gay uten å vite det som gjør at jeg ikke synes noe som skruf porsjon :p Er ikke fordi jeg synes den er for stor at jeg ikke liker den, men bare kvaliteten på selve posene og snusen er generelt dårlig.

 

Når det kommer til "nikotinsjokket" eller hva dere nå kaller det, så har jeg ikke hatt et slikt et på over et år som følge av alt for mye røyking så det er liksom ikke der det ligger lenger.

 

Når det kommer til posesnus så må jeg si det at skruf faktisk er en av de bedre når det gjelder renning. General er og blir verstingen, dog har jeg aldri giddet å investere i vanlig general white, men vanlig general porsjon og general sterk porsjon begynner å renne rimelig fort. Noen av de bedre posesnusene er gøteborgs white, nick & johnny (den firkanta) og general onyx. Tatt smak og behag i betraktning. Nikotininnholdet er meg knusende likegyldig. Snuser hverken mer, mindre eller får noen annerledes effekt uavhengig av hvor mye nikotin det er i snusen.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+981287349
Med en boks original kan du lure en kompis til og ta en brukt prell :tease:

 

Med white så ser man at de allerede er brukt.

 

Men det er fyfy og gjøre sånt :whistle:

 

Er jo ikke fyfy det, har gjort det på en kompis flere ganger som maser om å få bomme, gikk lei å ga han en brukt en jeg hadde patta på i ett par timer :)

Lenke til kommentar
Har vært på jobb i hele dag uten snus.

Tok meg en god pris skruf nå :)

 

Og den trengte du virkelig? du følte at du absolutt måtte ha en pris nå? etter 15 minutt så kansje du angrer? tenk hvor mye bedre den prisen hadde vært om du hadde ventet noen timer til?

 

Driver å slutter selv, så har begynt å tenke litt anneledes :p men måtte ha med en gang jeg stod opp i mårrest, så du er flinkere så meg :)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...