Gå til innhold

hvor mye er en super nintendo verdt?


GN0105

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du får et velfortjent klaps i bakhodet om du selger en antikk gjenstand som NES eller SNES, de skal strengt tatt ikke selges men plasseres i glassbur av skuddsikkert glass og tilbedes vær dag som takk for deres frelse som de har gjort.

 

Men om du nå må selge så ta i alle fall 800 spenn for den, kommer ann på hvor mange kontrollere du har med. Men spillet du selger med, Super Mario World, er alene verd pengene.

Lenke til kommentar
  • 7 år senere...

Men akkurat som Commodore 64 og tiøringer er det få som er i bra stand og i salg. Markedet er for lite at det er vanskelig å finne en som selger en i bra stand, og en kunde som er villig til å betale for den.

 

Jeg har sett SNES i noen retrobutikker på nettet, og de fleste går for ca 1.000 spenn, avhengig av tilstand og tilbehør. Har nok ikke kjøpt en selv ennå, men kjøpte for noen måneder siden Sega Master System og Sega Mega Drive II for ca 800kr pr stykk. Vil tro en SNES ligger i det området - om den er i bra stand, selvsagt.

Lenke til kommentar

Om den er i god stand, og det feks følger med esker/manualer eller liknende, så ville jeg prøvd å finne en samler som sannsynligvis er villig til å gi litt for dette.

 

Om det er uten alle esker og manualer, så ville jeg heller prøvd en eller annen Facebook-gruppe for kjøp/salg. Der finnes det alltid noen som er i overkant nostalgiske, og av den grunn åpner lommeboka på vidt gap. Verken Super Mario World (finnes tross alt 20+ mill kopier der ute) eller DKC3 er så spesielle at det øker verdien noe særlig. Treffer du på den rette, så vil jeg tippe rundt en tusing.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...