Gå til innhold

Problemer med musikkanlegget


Anbefalte innlegg

Jeg gikk til anskaffelse av et steroanlegg for 2-3 år tilbake i tid, og nå har jeg fått noen problemer med det. Jeg vil påpeke at jeg ikke kan noe særlig om hi-fi, så det kan hende at de problemene jeg har bare er noen små tullefeil fra min side. Hvem vet?

 

Uansett, problemet er det at det ikke blir noen lyd på høytalerne når jeg skrur på forsterkeren. Jeg er sikker på at jeg har koblet riktig, for jeg har fått noen andre til å sjekke problemet for meg også. Anlegget, som forøvrig består av en forsterker, to høytalere, en subwoofer og en tv, en cd-spiller og en dvd-spiller som lydkilde, står i et nokså kaldt rom. Lurer kanske på om det er det som er problemet. Det kan jo være at det er noe galt med utstyret også. Forsterkeren, subwooferen og høytalerne er av merket Eltax, og jeg betalte ca. 7000-8000kr tilsammen. Noen som har noen erfaring med Eltax? (Problemet oppstår bare noen få ganger, bare så det er klart).

 

Det andre problemet jeg har, et problem jeg har helt siden jeg kjøpte anlegget, er at det bare kommer lyd på den ene høytaleren når jeg har koblet forsterkeren til datamaskinen eller mp3-spilleren. Ganske snodig, for alt av innstillinger stemmer :dontgetit: En kompis av meg har også den samme forsterkeren jeg har (Eltax AVR-900), og han har ikke opplevd noen av de problemene jeg har. Tenker kanskje å spørre om å få låne forsterkeren hans, bare for å sjekke om det er det er forsterkeren min det er noe galt med.

 

Takker på forhånd for svar.

Mvh. Adrian Andersen

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Eltax har jeg ingen personlig erfaring med, men det er jo ikke akkurat beryktet for å ose kvalitet; og noe luksusmerke er det langt i fra.

 

Hvis problemet er at du av og til ikke får lyd når du starter opp, så er nok det grunnet en feil internt i forsterkeren, noe som ikke lar seg fikse veldig enkelt.

Hvis det er konstant nå, så kan det ha røket en sikring, hvis du ikke er så uheldig at effekt eller signaltrinnet har sluttet å fungere.

 

Jeg hadde et gammel TEAC anlegg som plutselig sluttet å levere lyd på frontutgangene, og da jeg for morros skyld testa det for noen måneder siden, så funka plutselig ingenting ...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...