Gå til innhold

"Ludvigsens Hostesaft", hvor få kjøpt?


ZprMario

Anbefalte innlegg

Fikk et anfall av nostalgi her forleden, og fikk lyst å skaffe meg klassikeren "Ludvigsens Hostesaft" av Gustav Lorentzen (på cd). Men til min fortvilelse/forundelse er det ingen nettbutikker den finnes å få tak i, heller ikke de butikkene jeg har vært i rundt omkring ellers. Hva har skjedd med denne? Noen som har sett den til salgs nylig? Klarer heller ikke finne den, *kremt*, andre plasser på nett, men jeg hadde håpa på å kunne kjøpe den på "lovlig" vis. Takker for svar!

a1001608.jpg

Endret av ZprMario
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takker for svar Datasmurf, får se om jeg klarer spore opp mailen til mr. Lorentzen da. Forundrer meg bare at det virker som den er totalt ute av produksjon, den var vel såvidt jeg har skjønt en ganske stor "hit" på tiden den kom, fikk jo Spellemanns-pris og alt.

 

Lenge siden jeg har vært innom forumet her nå, men dette var for meg det mest logiske stedet å putte inn et musikk-relatert spørsmål på....

Lenke til kommentar

Fant mailen hans, riktignok ikke på siden hans men. Så en hyggelig mail har blitt sendt, får se om det kan løse situasjonen :)

 

Edit: Etter mails med både Gustav himself, og Universal som tok over rettighetene, viser det seg at albumet er "utgått". Finnes ikke lenger å få kjøpt, og de hadde ingen eksemplarer igjen de ville selge... Så nå er vel bruktmarkedet eneste løsning. Jaja, takker for svarene jeg fikk her, kan godt stenge tråden nå.

Endret av ZprMario
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...