Gå til innhold

Tråden for de hodetelefonofile


miCro

Anbefalte innlegg

On 10.9.2024 at 12:31 PM, AveMORphine said:

ROON Convulution Filtre (for harman kurve) for en ENORM mengde hodetelefoner.

https://phones.killdozer.uk/

WOW. Dette anbetales virkelig. Du verden så gode disse filterne er. Jeg har prøvd filtre for; HD6xx, HD800s, Audeze LCD2, Harmonicdyne Zeus, Beyerdynamic T1, Beyerdynamic Amiron Wireless, Sony XMP4, Meze 109pro.

Alle har blitt brukt med Topping G5 wireless. Mine Beyer T1 (g1) er modifisert med avtagbare kabler så jeg kunne bruke de også på 3,5. G5 hadde ikke nok krefter though, så jeg mistenker at disse vil løftes enda mer med en mer høy-impedanse-rettet amp (T1 (g1) er 600-Ohm). HD800s mistenker jeg også at har mer å gå på. Men gudene vet (har aldri fått de helt til på mitt hode av en eller annen grunn). HD6xx er virkelig en god kombo med G5 med sine 300 Ohm på high gain (heldighvis).

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
18 minutes ago, mandela said:

Hva gjør man med disse wav filene som den siden tilbyr? Fant ingen informasjon om hva en gjør med de nedlastede filene fra den nettsiden. Installerte Equalizer pro og lastet inn en konfig fra https://autoeq.app/ i appen, siden autoeq var nevnt på killdozer nettsiden, vet ikke hva jeg driver med :mrgreen::shrug:

Filene på siden jeg linket til er spesifikke ROON convolution filtre som er generert fra tilsvarende autoeq filtre som sikkert finnes fra samme tilbyder som egen liste ett eller annet sted. Men siden jeg har ROON lifetime, har jeg ikke brukt noe annet på flere år. Beklager men jeg tror du har like lett for å søke opp disse filterene for autoeq selv (da algorymene dine trolig ikke er like aggresivt rettet til roon filtre slik mine algorytmer vil være).

Lenke til kommentar

fikk plutselig en høy summe lyd i den eksterne strømforsyningen til min Schiit Magnius som er ett par år nå, fyrte av en mail til Schiit å spurte om mulighet for å få kjøpe en ny strømforsyning uten å måtte betale 100 dollar i frakt som det blir om en bestiller den fra nettsiden. Fikk svar iløpet av minutter at de sendte meg en ny helt gratis, utrolig god service som jeg ikke forventet, spesielt siden jeg har en alt i alt ganske billig amp. 

  • Liker 2
  • Hjerte 4
Lenke til kommentar

Schiit er vel i bunn og grunn et disruptor-selskap innen High-End. De gjør alt de kan for å levere kvalitet så billig som overhodet mulig. Enkelte plukker alle enkeltkomponenter fra øverste hylle og priser i tillegg produktene med høye marginer i tillegg. Schiit bruker ikke en dollar unødvendig og kan derfor virke rimelig i tillegg til å ha svært høy kvalitet, noe som gjør at de kan ha toppers kundeservice.

For min del har jeg koblet en billig SP/DIF til headphones til TVen, og kvaliteten på den rakkeren slår alt annet jeg har testet, til tross for at den kostet nærmere $14 brukt mot Fidelio X1 som er en perfekt match med optimale kabler.

Kostnadsmessig koster de ikke så mye å levere premium lyd i dagens marked, det er bare snakk om grådighet og markedsdynamikk.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...