Gå til innhold

Tråden for de hodetelefonofile


miCro

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tok fram DT770 igjen i dag og prøvde en litt genial funksjon som er i softwaren til lydkortet mitt. Skrudde lyden helt av i høyre klokke, og fullt på venstre. Kommer bare bittelitt, som om headsettet hang på veggen 2 meter unna. Kan det være sprengt?

 

Lagde en post her inne før påske hvis jeg husker riktig. Da fikk jeg svar om at det kanskje kunne være en løs kabel som måtte loddes på nytt, men merket ikke til noen løs kabel etter jeg hadde åpnet det. Hadde også tenkt til å bare sende det inn iløpet av påske, men trege meg er treg :roll:

 

Hvis det viser seg å være sprengt, må jeg sende det inn (iløpet av sommer). Vil leverandøren/selger ta det inn selv om det har vært åpnet?

 

post-137074-0-48448700-1307051198_thumb.png

Lenke til kommentar

Fant en god pris på K701, så da får det komme før evt. forsterker, PA2V2 ser ut til å duge greit foreløpig, selv om den nok er langt fra optimal. Får se hvordan HA1 og HA2 høres ut med K701 etter kjøp, så får avgjørelsen tas da. :)

Endret av Aiki
Lenke til kommentar

Riktignok eier jeg en noe eldre utgave (K240M), men K242HD er absolutt verdt å prøve, ja. Spesielt forgjengerne var/er populære som hodetelefoner for studiobruk, og egner seg svært god til hjemmebruk også. Muligens litt lite trykk i lyden til rytmebasert musikk, men mer enn nok for rock o.l. Dessuten er de svært så komfortable, og egen forsterker er ikke et krav, dog muligens litt i kraftigste laget for visse bærbare enheter.

Endret av Aiki
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...