Gå til innhold

Sony eller Samsung?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du vil ikke se forskjell i kontrasten mellom modellene. Sonyen har fått skryt for godt svartnivå, men antar at det ikke er stor forskjell på Samsungen. Personlig har jeg ikke sett noen av modellene, men anbefaler at du prøver å få tvene hjem til deg (30 dager returrett på Elkjøp o.l) og se hvilken du liker best.

Lenke til kommentar

Ser hifiklubben skriver at man må innstallere en CA-kortleser på TV'en.

Er ikke dette innebygd i Sony'en?

 

Tekst hentet fra hifiklubben:

Det eneste du trenger i tillegg er et programkort og en liten CA-kortlesermodul som gir deg tilgang på signalene. Dette monterer du i TVen én gang for alle, hvoretter du kan nyte krystallklar og sylskarp digital-TV uten å måtte hamles med ekstra tunerbokser og tilhørende fjernkontroller. En helt optimal løsning, både kvalitets- og betjeningsmessig.

Lenke til kommentar

Dersom TV-en har digital dekoder som støtter de digitale sendingene man mottar, og mulighet for å putte inn kortleser (cam-modul) i selve TV-en, trenger man ingen ekstern boks. (Og dette gjelder foreløpig endel Sony TV-er, særlig for folk som har digital-TV fra det digitale bakkenettet.)

 

Men, det er fritt valg om man vil stappe kortet i en dings man stapper inn i TV-en, eller om man heller vil kjøpe en ekstern boks som kanskje har andre egenskaper (som super-tekst-TV og pausefunksjon) enn den som er i TV-en, og koble til den med SCART eller HDMI-kabel.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...