Gå til innhold

En post fra WoW-europe: "WoW should not be casual"


Anbefalte innlegg

Hei, kom over en post på wow-europe.com som jeg sier meg helt enig i selv om jeg er casual, synes han får frem gode poeng her. Vil selv at det skal være vanskeligere selv jeg er å regne som "casual".

 

Lenke: http://forums.wow-europe.com/thread.html?t...37288&sid=1

 

Teksten i helhet:

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

E-peen hans ble formisnket, men han er flink til å skjule at det er grunnen... Hva bryr det vell han hva alle andre gjør for å få progress...?

Totalt poengløs post. Hans mål er tydeligvis ikke progresjon og glede over å overkomme utfordringene, men å stå å skryte utfor aldor banken med at "jeg har downa Illidan"

 

"Its supposed to be a challenge" selvfølgelig er det det! men hva bryr det vell andre hvor langt du er kommen? feks guilden min cleara Gruuls lair på 4 timer første gang vi forsøkte. (har farmet kara i nesten et halvt år) Men vi er veldig casual og har ikke tid/mulighet til å raide 25man annet enn en dag i uken. (Derfor kara i 6mnd)

 

Skal dette hindre oss i å progresse? skal ikke vi få utnytte et spill vi betaler for til det fulle? Vi vil ha det morro. Farme gruul hver søndag i 5 måneder for å geare opp guilden er ikke morro... Sammle noen badges, prøve oss på SSC og TK er gøy.

 

 

Uansett... 2.4 badge rewards er ikke på høyde med BT/hyal loot. Det er der for en grunn, og det er å hjelpe guild som enda er på kara/gruul/SSC nivå med å progresse og oppleve content. BT og MH er hardt om man bare har badge loot, Sunwell umulig.

Endret av Zepticon
Lenke til kommentar

Hørtes ut som at han også er imot gullkjøp? Hvis det er noe som er å hoppe over innhold så er jo det nettopp det..

 

 

Det er ikke akkurat det gøyeste å booste venner som er i en level 20-30 sone når man selv er level 70. Det er ikke så gøy å booste noen gjennom Stratholme når du selv har full tier 2 og tier 3 rustning og for lengst er både ferdig med og lei av Stratholme. At Blizzard gjør spillet casual-vennlig gjør at venner kan ta deg igjen og gjøre deg i stand til å faktisk spille sammen med dem - ikke bare "hjelpe" eller "booste" hele tiden og sinke ned din progresjon.

 

Dersom det ikke var mulig å "hoppe over" innhold ville spillet falt sammen for min del i alle fall.

 

Er forresten enig med deg Zepticon, forresten sier personen som siteres av trådstarter også indirekte at utfordringen med å drepe Illidan er å skaffe bra nok items.

 

"Where is the challenge of defeating Illidan when you basically been given the gear needed to be on equal terms with him? "

Endret av Pycnopodia
Lenke til kommentar

Nå er ikke jeg så veldig inni raiding, updates og alt gear som kommer og går, men synes han overdriver litt, som nevnt tidligere.

 

Men den pokkers av'en og gladiator settet, det er en helt absurd oppfinnelse, begripe ikke at et så populært spill kan ha noe så banalt. Nei da går jeg heller i arena med grønne og blå quest items i stedet for det pokkers gladiator settet :D

Lenke til kommentar

Posten er litt på bærtur spør du meg.

 

Han klager på at folk kan få godt gear uten å raide ? Greit nok det.

Han sier at folk kan ta Illidan etter å ha kjøpt badge gear ? HEHE.

 

Det hjelper ikke om hele raidet er pakket opp med 1200 spell dmg og 40% fire crit på hver mage etc. Vist de uansett ikke har peiling på hvilke spells de skal caste etterhverandre. "Fire-saywhatnow?"

 

Jeg har selv downa Illidan.(Jeg er ikke insane gearet selv, noe de som har spilt wow i mere enn 72 timer kan se med å se armory linken min.) Og jeg vet godt at jeg ikke er den eneste her på forumet. Og de andre som har det vet like godt som meg at verken Archimonde eller Illidan kan gjøres med kun godt gear. Begge encounterne er helt latterlig skillkrevende. Jeg har sett at for mange eksempler på folk som ikke har klart å bruke tears på Archimonde osv. Selv om de er geara til faen. Noe som igjen gjenspeiler skill over gear.

 

Jeg skjønner ikke hvordan fyren kan klage på at folk får gear. Med tanke på slik som jeg sa. De blir jo ikke automatisk å ta Illidan på grunn av at epeenene deres lukter av 1200 spelldmg.

 

Kratt. (Hm, første gang jeg drar den der, og herregud det ser dumt ut.)

Endret av krattlusker
Lenke til kommentar

Jeg vil ikke si at muligheten til å få T6-ekvivalent utstyr lenge etter raiderne og kort tid før neste ekspansjonspakke (?) ved å jevnlig kjøre heroics i mange måneder er det samme som "free epix". Resultaten vil bare bli at de kan levle litt raskere til 80, før de igjen blir hengende langt etter de seriøse spillerne.

Endret av Skarstad
Lenke til kommentar

Jeg er stort sett uenig med fyren. Jeg oppfatter at ganske mye av poenget hans er at han vil bli sett og beundret for gearet hans. Jeg skjønner rett og slett ikke at sånt er så stort. Det er ikke derfor jeg raider i allefall.

Når man i tråden definerer hardcore som raidere og casual som non-raidere blir det rett og slett litt latterlig bokstenkning. Det er temmelig mange som spiller wow, så å dele spillere i to grupper blir for enkelt.

Det er da mange som raider uten at de er hardcore og det er nettopp dem blizzard gjør dette for. Guild som starter opp raiding nå eller startet for noen få måneder siden skal ha muligheten til å få sett mest mulig. Dette har blizz sagt gang på gang de ønsker.

Det er også derfor de nerfer instanser og fjerner attunements.

Grunnen kan jo være nettopp å unngå hva som skjedde med naxx og lanseringen av tbc.

Jeg tror på ingen måte de itemsene vil gjøre at folk som spiller 90 minutter dagen raser gjennom BT noengang.

Men det kan nok øke muligheten for de guilds som nå er i nærheten av BT/Mh å komme seg dit og kanskje, kanskje til og med få sett litt av Sunwell.

Har hardcore spillere problemer med det så har de problemer med flere ting.

Lenke til kommentar
Enig i alt han sier.

 

Belønningen skal være innsatsen verdig.

 

Nye, "casual" spillere som møter opp å roper "I pay for this game, I want free epix NOW!" er folk som ikke helt skjønner hvordan verden henger sammen.

Selvfølgelig skal det være insatsen verdig. Gladiator gear fra honor er piss... Selv har jeg nå full S2 og det er utelukkende skaffet ved hardt slit i Arena. Er ikke spesielt flink men har nå fått 2-300poeng hver uke og mangler nå kun mainhand for å ha fullt S2. Jeg har ingen respekt for S1 gear nå, og ville aldri brukt dette offentlig:P

 

Som jeg skrev i første post så er 2.4 badges for å hjelpe etternølerne i gang. Dem som har har veldig interesse for å se endgame content er sikkert der allerede (TK/MH/BT)

De nye itemsa vil derimot hjelpe dem som sliter med overgangen Kara/Gruul -->> SSC/TK

Dette er basert ene og alene på at Kara er nr1 source til badges. Godt eksempel på dette er guilden min som spiller bare for fun, har familie og IRL stuff, ikke kan være inline hver natt, og med ustabile raid tider. Derfor er farming av instancer svær uaktuelt og vi kan ikke gjøre flere 25mans i uka. Skal vi fortsette på Gruul helt fram til 2.4?

 

Vil nok si at 20 dayli quests i heroic er verdt det nye lootet.

Da viser du insats for at du vil ha progress.

 

Uansett... Majoriteten av dem som spiller er casual. Så da er det dem som har den demokratiske retten til å bestemme hvordan spillet skal utvikles, ikke de 20% hardcore raiderne.

Lenke til kommentar

Men så igjen.. Gladiator gear for honor:

 

Hvordan skal en ny spiller kunne komme seg noe i nærheten av toppen av PVP når man ved utgangspunktet ligger 400 resilience bak. Man får også mindre arena points i uka pga. outgearing. Dette betyr at de som begynte med PVP i begynnelsen alltid vil ha fortrinnet over folk med 0-100 resilience som skal spille PVP.

 

Dette gjør PVP til gear-basert istedenfor ''skill''*-basert.

 

*skill som i ''hvem kan abuse pillars best'' osv.

Lenke til kommentar

Greia med det han sier (tror jeg) er at Blizzard tuner bossene for å passe for casuals, altså, gjøre bossene til totalt walkover for hardcore folk, og blir clearet første uke etter release. Etter MH/BT pre-quests blir fjernet kan vi regne med å se maaaange nerfs på bosser fremover (Magtheridon, anyone?) fordi casuals ikke klarer å drepe de og whiner om at det er for vanskelig å få welfare gear.

Lenke til kommentar
Greia med det han sier (tror jeg) er at Blizzard tuner bossene for å passe for casuals, altså, gjøre bossene til totalt walkover for hardcore folk, og blir clearet første uke etter release. Etter MH/BT pre-quests blir fjernet kan vi regne med å se maaaange nerfs på bosser fremover (Magtheridon, anyone?) fordi casuals ikke klarer å drepe de og whiner om at det er for vanskelig å få welfare gear.

 

Ser ikke problemet med dette?

Dem som spiller dette spillet for å skryte av gear/loot kan bare reise for min del.

For min egen del spiller jeg for å mestre. Når guilden downa Gruul kicka det skikkelig.

Da driter jeg vell flatt i om dem nerfer han til hellvette i morgen. JEG var med å downa gruul!?

 

Sånner "jeg vil være på toppen ALENE" fol har jeg ikke noe til overs for.

Lenke til kommentar

Slightly off-topic, men historiene har noen poeng:

 

1. Skulle ta en heroic i går, og før vi starta whina jeg litt som vanlig, mest fordi utsiktene ikke så så veldig gode ut da de ikke fant frem til instancen. Fikk da beskjed om at han kjente en FULL EPIC rogue som kunne ta over plassen min.

 

Jeg spurte om navnet hans, og sjekka så armory. Dette var en Shadowstep-specca rogue med s1 gladiator samlet for honor, 57 hit, 1530 ap og 30% crit. Han gjør nok helt vill dps(!)

 

 

2. Da jeg spaserte rundt i Shattrath i går så jeg en spiller med henholdsvis 1230 og 1320 rating i de to teamene han var i. Gutten selv hadde 3xs3 og 2xs2 gladiator-deler.

 

Dette sier litt om folks holdninger, og hva som kreves for å få "full epic" gear for tida.

Endret av Quicko
Lenke til kommentar
Greia med det han sier (tror jeg) er at Blizzard tuner bossene for å passe for casuals, altså, gjøre bossene til totalt walkover for hardcore folk, og blir clearet første uke etter release. Etter MH/BT pre-quests blir fjernet kan vi regne med å se maaaange nerfs på bosser fremover (Magtheridon, anyone?) fordi casuals ikke klarer å drepe de og whiner om at det er for vanskelig å få welfare gear.

 

Nå tuner de ikke akkurat nye instances etter casuals. Husker da Gruul var ny? Husker Magtheridon når han var ny? Husker når Hydross var ny?

Dette er det samme for alle bossene som blizzard har noen gang lagd foruten om Naxx bosser. Sunwell er 100% ikke tunet for casuals det kan jeg si det for sikkert, hvis de kan drepe noe i Sunwell akkurat nå på PTR så er de ikke casual noe mer.

Uansett nå har MH/BT vært cleara siden sommeren, er nesten på tide de gjorde noe med attunementen osv da i min mening er KT en vanskeligere fight å lære seg enn Illidan og det er bedre å ha en guild med 6/6 SSC, 3/4 TK, 3/5 MH 3/9 BT istedenfor en disbanda guild som mange opplevde med KT ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...