Gå til innhold

Hjelp, skal bare ha en drittmobil!


Anbefalte innlegg

Halla!

 

Min Nokia E65 skal inn til service og i mellomtiden trenger jeg en billig drittmobil som kan lese Micro SD 2gb....problemet er jo at folk selger brukte mobiler så sinnsykt overpriset at det ikke er morro en gang!

 

Jeg ønsker max å gi 500 kr (helst billigere) for en backup-tlf i dette tilfellet. At den skal lese micro SD er ikke must men syns likevell at folk generelt priser sine brukte mobiler litt vell høyt. Har kikket på Qxl, Finn.no, Bruktmarked +++ og noe av det laveste prisene jeg fant var på 800,- cash for en BRUKT mobil.

 

Hvor kan jeg finne BILLIGE brukte mobiler?

 

Er det bare et inntrykk jeg har laget eller er brukte mobiler vell HØYT priset? Har inntrykk av at noen er vell optimistiske

 

Er jeg helt på jordet i min vurdering?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Men kjære moderator, Haraldson, jeg ville skape en debatt på Forbruker-siden, om vi som forbrukere som videreselger mobilen til "fantasipriser"...lurer IKKE på hvilken mobil jeg skal velge, har trossalt eid en del mobiltlf!

 

Les hele innlegget, ikke bare overskriften :D

 

Derfor ønsker jeg at du nå flytter tilbake denne til kategorien om Forbrukere.

Lenke til kommentar

Må nesten si meg enig med trådstarter. Brukte mobiler selges ofte til blodpris. Det blir for dumt når prisen er høyere enn laveste pris i prisguiden eller tilsvarer noe som kunne vært et godt tilbud fra en butikk. Men jeg antar det foregår mye bak teppet i form av pruting o.l., og at de som postes til fornuftige priser selges raskt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...