Gå til innhold

Fototreff i Bergen?


Gissan

Anbefalte innlegg

Det var synd. Været er mildt sagt ikke på vår side i dag (aldri prøv å arrangere noe utendørs i Bergen i september ...). Med mindre været letter opp i løpet av en times tid er det på kanten til sært å rusle rundt ute med kamera.

 

Jeg kommer til å ta en tur til byen uansett, men det blir med blå (dvs vanntett) jakke.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

I håp om å øke oppmøte noe foreslår jeg at vi begynner å planlegge neste treff allerede nå. Vil dere ha treff på kveldstid ukedager eller i helger? Nevn gjerne datoer som passer spesielt dårlig.

 

Ser for meg at vi kan ha neste treff om ca to-tre uker, si mellom 9. og 18. oktober. I noenlunde tråd med det du hadde tenkt, arnold_layne?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+5132

Har ingen planer noen av de søndagene, så jeg er sikkert med :) Er ganske greit å arrangere på en søndag, for de er så kjedelige uansett.

Endret av Slettet+5132
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Da begynner det å nærme seg. Innspill til oppmøtested, tid og rute har vært litt begrensede, kan vi si den blå steinen kl 1? Ett alternativ er å gå utover Nordnes via universitetsbygningene, den røde kirken (hva heter den igjen?) etc. Er lett med på andre alternativer også.

Lenke til kommentar

Høres greit ut for meg. Nå vet jeg ikke hvor lang tid det man bruker på hvert sted, men det blir kanskje litt mye å rekke over? Alternativet er jo å dele opp forslagene dine på to forskjellige treff. Altså Nygårdshøyden/Møllenpris på et treff og Nordnes/Nøstet på et annet. Men dersom vi slipper opp for motiver fort kan man jo bare slå dem sammen på sparket også.

Lenke til kommentar

Fint å se at det endelig har begynt å skje noe i bergen også. Men må bare si at de to neste stipulerte datoene passet utrolig dårlig, og det finner jeg dødelig urettferdig.

 

11. forbeholdt familietragedie (selskap) i forbindelse med min forestående åremålsdag.

 

18. guttetur i bergsdalen (tror vi blir hele 2 stykker).

 

så med mindre folk har lyst på en tur til bergsdalen lørdagen, må jeg nok glimre med mitt fravær denne gangen også. her oppe har høsten dessverre kommet litt lengre enn i byen og bladene har stort sett falt av trærne.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...