Douglas Quaid Skrevet 15. februar 2008 Del Skrevet 15. februar 2008 Kva må til for at ein skal få svoren på svinesteiken skikkelig sprø? Lenke til kommentar
barnebarnet Skrevet 15. februar 2008 Del Skrevet 15. februar 2008 Eg har alltid brukt godt med salt på svoren på svinesteika, og har alltid fått god og sprø svor. Gni salt og pepper godt inn i svoren før steiking. Bruk steiketermometer og følg med på det. Om ikkje svoren har blitt skikkelig sprø når kjernetemperaturen nærmar seg, så kan du flytte steika lenger opp i ovnen på slutten, f.eks. til øvste rillen. Lenke til kommentar
Simen1 Skrevet 15. februar 2008 Del Skrevet 15. februar 2008 Man skal være litt forsiktig med å flytte steika for langt opp. Skru heller på grill-elementet når den står litt lengre ned. Da vil varmen komme jevnere på steika og gi jevnere sprøhet. Når svora står i fare for å bli svidd på enkelte plasser så kan du ta frem varmluftpistolen og gjøre den resterende svora sprø med den. Lenke til kommentar
barnebarnet Skrevet 15. februar 2008 Del Skrevet 15. februar 2008 Ovnane i byssa på dei båtane eg har jobba på hadde ikkje grillelement, så der måtte ein trikse litt av og til. Men som regel var det ikkje nødvendig å flytte på steika heller. Godt med salt før steiking, så blir svoren bra. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå