Gå til innhold

Packard Bell EasyNote MB88, erfaringer?


Master_GF

Anbefalte innlegg

Vurderer å kjøpe denne PCen. HER er en link. Klikk "Spesifikasjoner" får å få de frem.

 

Det PCen hovedsakelig vil bli brukt til er noe skolearbeid, å se film, å spille CS og å spille FM. Kanskje også noen litt nyere spill, men sikkert ikke noe nyere enn Half-Life 2. At den kjører FM helt knirkefritt er et krav.

 

Ser denne PCen bra ut? Noen som har den? Har hørt at Packard Bell har et elendig rykte, og at skjermen fort kan bli ødelagt og at kvaliteten ikke er spesielt bra. Stemmer dette? Og hvordan er egentlig NVIDIA Geforce 8600M GS? Er det bedre enn GT, f.eks.?

 

Takker for svar!

Endret av Master_GF
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
PB er beryktet for dårlig kvalitet, og personlig er jeg ingen tilhenger av merket overhodet. GS er svakere enn GT, men vil holde fint til din bruk.

PB VAR beryktet, PB har ingen flere feil nå enn andre merker. PB på 90-tallet er ikke det samme som PB nå :).

 

I forhold til prisen og hva du får på den pcen der er den et godt kjøp etter min mening, blant de pcene vi fører i Elkjøp. Stemmer også bra med hva du skal bruke den til, CS krever ikke særlig ytelse, og FM er minne og cpu-intensivt, og der er du dekka med den pcen.

 

I tillegg er den jo tøff å se på :).

Lenke til kommentar
Min lille erfaring med nyere PB maskiner tilsier at kvaliteten enda ikke er noe særlig å hoppe i været over, men om feilraten har gått ned er jo det bra.

PB har kommet seg STORT siste årene, feilraten har gått drastisk ned, byggekvaliteten på pcene har gått tilsvarende opp og :).

 

Grafikkortet er veldig bra i forhold til hva du får i den prisklassen, i den prisklassen får du nemlig flest geforce 8400 o.l. - så du får noe bedre her.

Lenke til kommentar

Jeg ga min personlige mening om merket og det er basert på egne erfaringer på rette siden av 2000-tallet. Alle har sin mening vil jeg tro, det er helt greit. Beryktethet har gjerne en treghet, ryktet varer selv om noe har endret seg, så det kan være like riktig å si at PB fortsatt er beryktet. At de har forbedret seg er bare bra, verre kunne det jo ikke bli. Har varme- og støyproblemene blitt færre de siste årene også? Vet du er ansatt på Elkjøp Alastor, men regner med at du har ditt på det rene når det kommer til vurderinger, slik at vi er sikret objektivitet i så måte :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...