Gå til innhold

Xbox 360 - Velge enten: Arcade eller Pro? + andre spørsmål


Loffen^

Anbefalte innlegg

Skal gå til innkjøp av en 360. Men lurer på hvilken som egentlig er egnet til mitt bruk? Arcade eller Pro/Premium?

Kjøper meg egentlig 360'en i første omgang bare pågrunn av å få spilt EA's NHL 08.

 

Regner med at Arcaden egentlig holder, men siden den kommer uten HD vil det bli et problem for å få kunne spille NHL 08?

 

Har også bare en vanlig CRT TV Widescreen 28' tommer med scart inngang. Hvordan vil bildekvaliteten bli sånn cirka?

Kanskje kjøpe en VGA HD AV Cable så jeg kan koble den til PC skjermen istedet..

 

Tar gjerne imot andre tips "kjøpe fra hvilken nettbutikk -pris" osv.

Takker for svar!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Se her:

http://www.xbox.com/en-US/hardware/compare101.htm

 

Du kan fint spille alle 360-spill på en Arcade. Slik jeg ser det så kjøper du Pro hvis du kommer til å spille på xbox live, laste ned demoer, xbox 1 spill etc. Merk at onlinespilling koster ca. 500kr i året.

 

Har du en bra pc-skjerm så ville jeg vurdert å bruke denne, spillene ser mye bedre ut i høy oppløsning. Da kjøper du bare en vga kabel som du nevnte. Blir forsåvidt bra på CRT tv'n din også. Har du ikke noen kompiser med 360/ps3 som spiller på "vanlig" tv? Finner sikkert sammenligner om du søker på google også om du er veldig usikker.

Lenke til kommentar

Det står på den linken over at Arcade spiller alle xbox 360 spill, noe som er feil. Det er faktisk noen som krever harddisk, som Burnout Paradise (for multiplayer), Fotball Manager spill og Final Fantasy XI. Ikke så mange altså, men det blir kanskje flere i fremtiden. Så hadde jeg vært deg ville jeg ha kjøpt en Premium/elite. HDD er meget kjekt å ha om du ønsker å laste ned demoer o.l. Samt patcher og slikt til spill. Ellers kan du jo bruke hw.no prisguide for å finne billigst pris. Anbefaler også at du går for en av de mer kjente nettbutikkene. F.eks. Komplett, netshop, mpx, psdata, jeg har i værtfall vært fornøyd med dem så langt.

Lenke til kommentar
Jeg tror at Arcaden ikke er bakoverkomp. pga at den ikke har harddisk. Til alle gamle spill på konsollen laste ned en patch eller noe slikt, dette er jo ikke noe problem for deg hvis du har harddisk. Da er den bakoverkomp...
Stemmer at det er HDD som gjør 360 bakoverkompatibel. Pro/Premium-versjonen er den som passer folk flest, en HDD er slettes ikke dumt å ha. :)
Lenke til kommentar

NHL08 er et veldig bra spill som er best når man er flere som spiller. Helst 4 stykk. Vi har hatt mange turneringer hjemme hos meg siden 07-versjonen kom ut.

 

Og det er et veldig pent spill. Når jeg byttet fra CRT skjerm til HD skjerm så ble alt mye klarere og det ble lettere å skille draktene fra hverandre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...