Gå til innhold

Kulturo: Roy Scheider er død


daubyj

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Litt bommert å drite seg ut på navnet på en såpass kjent skuespiller ja...

 

Er han nokon kjendis? Nei det er han ikkje. Det kan vere han er kjend for dei som er på same alder som han var.

Har du i det heile tatt lese artikkelen?

I Steven Spielbergs ”Jaws” fire år senere kom rollen han skulle bli mest kjent for. Rolletolkningen som den ansvarsfulle politisjefen Martin Brody vil for alltid bli husket av filmentusiaster

Forventar du å ha kjennskap til alle personane som ei nettavis skriv artiklar om?

Lenke til kommentar

Nei, Rob Schneider er ein anna skodespelar, Tordenflesk meinte vel at Roy ikkje var så viktig, men at Rob (som har veldig likt navn) er meir å skrive om. Dette oppfatta CollectTheCheck som at det faktisk var Rob som var død og at forfattaren hadde skrive feil, noko som ikkje stemmer. ;)

Lenke til kommentar
Er han nokon kjendis? Nei det er han ikkje. Det kan vere han er kjend for dei som er på same alder som han var.

 

I tillegg til å ha to Oscar-nominasjoner har han spilt i filmer som Jaws, Marathon Man, Naked Lunch, The French Connection og All That Jazz, så han er nødt til å være i det minste litt kjent blant allmennheten. Å påstå at han ikke er kjendis bare fordi du ikke har hørt om han er i grunn temmelig drøyt.

Lenke til kommentar

Historieløse ignorant. Roy Scheider tilhører den type skuespiller som ikke behøvde å brette ut og eksponere privatlivet i tabloidene for å bygge et lettvint fundament for en karriere. Dette er en fremragende kunstner som har opparbeidet karakter og særtrekk, altså et pleiet talent, en artist som utstråler kvalitet, integritet og intellekt - fremmedord for mange av de kjendissøkende skuespillerne man gjerne finner i de yngre rekker. At du ikke har hørt om Roy Scheider, sier i grunn mest om deg.

Lenke til kommentar
Er han nokon kjendis? Nei det er han ikkje. Det kan vere han er kjend for dei som er på same alder som han var.

 

Hvor gammel er du egentlig? Din påstand er ganske håpløs, jeg vil tro at det er større kjangs for at folk her på dette forumet kjenner til Roy Scheider enn folk på 75 år. Disse har neppe et fohold til filmer som feks Jaws som var ungdomsfilmer som kom når de var i 40 års aldere. Hvis du snakker med feks. 40 åringer vil du nok finne langt flere som kjenner til Roy Scheider. Dette forumets bruker er gjerne mellom 17 og 30 år, men mange har interesse for litt eldre filmer, så dermed kjenner man gjerne til Roy Scheider, om enn ikke med navn så i hvertfall ansikt og person.

 

De aller fleste filmintereserte unge mennesker har faktisk sett Jaws. Det paradoksale oppi dette er jo at Roy Scheider var denne månedens mann i hva gjør de nå spalten til filmagasinet.

 

PS. Det du skriver om at han er 75 år og ingen bryr seg viser at du ikke helt forstår poenget med slike artikkler. Grunnen til at man skriver artikler om kjente mennesker som dør er ikke fordi at folk skal sørge, eller være lei seg. Dette har rett og slett med nyhet og opplysninger folk er interesert i å vite når en kjent skuespiller avgår med døden. Jeg skal innrømme at jeg syntes det var ganske patetisk med alle de på forumet som skrev hvor ufattelig trist det var at Heath Ledger døde, jeg klarer rett å slett ikke å ta de 100% seriøst. Det å være interesert noens død trenger ikke å ha noe med hvilke følsesmessige bånd folk har til personen, eller personens alder men at det er ting som er litt greit å vite om. Jack Nicholson, Robert DeNiro og Al Pacino begynner å bli noen eldre menn, hvis en av de skulle død så vil de selvsagt stå i alle avisene, da hjelper det ikke å si at det ikke er rart at en gammel mann dør. De fleste av oss vil jo gjerne høre om det, slik at vi slipper å gå å lure på hvor det ble av.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...