Vice Skrevet 5. mars 2008 Del Skrevet 5. mars 2008 Bare som et lite apropos til de som går med hodet sitt godt plantet opp i ræva og fortsatt tror at norsk mat stiller i en egen særklasse hva kvalitet angår: Norsk kjøtt kan gjøre deg alvorlig syk Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 8. mars 2008 Forfatter Del Skrevet 8. mars 2008 Skal maten produserast i u-land vil det likevel vere større sjanse for at den kan innehalde farlege bakteriar. Det seier seg sjølv! Lenke til kommentar
robertaas Skrevet 8. mars 2008 Del Skrevet 8. mars 2008 Skal maten produseres på små hobbygårder sier det seg selv at den kan inneholde farlige bakterier. Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 8. mars 2008 Forfatter Del Skrevet 8. mars 2008 Skal maten produseres på små hobbygårder sier det seg selv at den kan inneholde farlige bakterier. Det er på slakteriet det er fare for baktreriar. Ikkje på gardane! Lenke til kommentar
robertaas Skrevet 8. mars 2008 Del Skrevet 8. mars 2008 Så det er der de blander møkk med det norske kjøttet slik det flere ganger er oppdaget.... Lenke til kommentar
Aiven Skrevet 8. mars 2008 Del Skrevet 8. mars 2008 Stiller meg kritisk til Tines mas om at de ikke får nok melk og minner om at de ikke er en upartisk aktør i denne sammenhengen. Det er i Tines interesse med subsidiert norsk kumelkproduksjon. Ellers så vil jeg påstå at norsk kvalitetskontroll nok er nokså god, men det er den i mange andre land også. Jeg stiller meg i det hele tatt tvilende til trådens tittel, da dette ikke er noe tema i media. Jeg mener at vi kan la halvparten av Norges jorder bli granskog og importere mer mat, helst ikkesubsidiert sådan. Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 8. mars 2008 Forfatter Del Skrevet 8. mars 2008 Så det er der de blander møkk med det norske kjøttet slik det flere ganger er oppdaget.... Blandar bonden møk i kjøtet? Det er jo på slakteriet dyret vert opna, og det er då det kan verte infisert! Lenke til kommentar
robertaas Skrevet 9. mars 2008 Del Skrevet 9. mars 2008 Om det er slakteriet eller eller bonden som ødelegger produktet spiller ingen rolle for norske forbrukere, når det kommer i butikken er det dyrere og ofte dårligere enn det de får fra utlandet. Lenke til kommentar
Fredrik Skrevet 20. mars 2008 Del Skrevet 20. mars 2008 Brukerne bes holde seg til sak og ikke person. Personangrep tolereres ikke, og i grove tilfeller vil den aktuelle brukeren bli fratatt tilgangen til forumet. Hva brukere mener om hverandre er ikke tema for tråden, og det er direkte ødeleggende for diskusjonen. Innlegg med personangrep er blitt fjernet eller redigert. Brukere oppfordres til å bennytte -funksjonen om man kommer over personfokuserte innlegg av negativ art, fremfor å kommentere det i tråden. På den måten kan moderator bedømme saken og vi unngår videre personkrangel. (Dette innlegget skal ikke kommenters, da det blir ansett som off-topic. Reaksjon på moderering gjøres eventuelt på PM.) Lenke til kommentar
Vice Skrevet 20. mars 2008 Del Skrevet 20. mars 2008 Skal maten produserast i u-land vil det likevel vere større sjanse for at den kan innehalde farlege bakteriar. Det seier seg sjølv! Godt norsk? ...igjen... : Listeria funnet i pålegg Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå