Gå til innhold

SE nye flaggskip: XPERIA X1 Diskuter den her!


Abba91

Anbefalte innlegg

først og fremst er meldingstjenesten utrolig treg.. (alt i inbox, søppelkasse, sendte meldinger osv er slettet. hadde også problemer istad med å få sendt meldinger, selvom signalet var på topp).

Jeg har aldri hatt problemer med meldinger (sms/e-post) Alt går raskt og smertefritt. Jeg bruker Telenor, har du sjekka med operatøren din?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Så hadde det vært kjekt å vist om det er noen som klarer kjøre Wayfinder på Xperia, det har jeg måttet slette da hele telefonen klikker fullstendig(innstalert/avinnstalert maaange ganger)

 

Har kvitta meg med Wayfinder. Den gjorde telefonen brennhet og sugde batteri. Har sett på xda-developers.com at flere har gjort samme erfaring. Bruker TomTom og Google maps i stedet. Fungerer flott.

 

Du og thklinge bruker tomtom til deres experia,hvor fikk dere de og hvorfor valgte dere dem i utgangspunktet

 

jeg fikk dette svaret av tom tom da jeg spurte etter et program til telefonen

 

Kjære Kunde,

 

Takk for at du kontakter TomTom Brukerstøtte.

 

Vi har dessverre ingen versjon av vår programvare som er testet og godkjent for XPERIA.

 

Vi har dessverre heller ingen dato på når dette vil skje.

 

Med Vennlig Hilsen,

 

TomTom Brukerstøtte

Lenke til kommentar
Jeg bruker ikke TomTom, jeg bruker iGo 8 :)

 

gal_igo8_la.jpg

hmmm...googlet det navnet og fikk opp tomtom refferanser

Trodde da at det var tomtom :dontgetit:

 

finnes det en hjemmeside mann kan få kjøpt dette på?

 

Bare ta musepekeren over "iGo 8" i thklinge sitt inlegg og klikk :thumbup: Fører til hjemmesiden. Har ikke undersøkt siden så vet ikke om du kan kjøpe det derfra, men det er nå hjemmesiden :)

Endret av XboxGamer
Lenke til kommentar
Jeg bruker ikke TomTom, jeg bruker iGo 8 :)

 

gal_igo8_la.jpg

 

Er ikke iGo 8 slik at du MÅ bruke minnekortet som følger med? At det ikke er mulig å kopiere over på et større minnekort så du slipper å bytte for hver gang du skal ut å navigere? eller har du funnet en løsning på det også?:!:

Endret av osmano
Lenke til kommentar

Jeg har hatt min X1 i en ukes tid nå -er så langt fornøyd med ett unntak..

 

Når jeg trykker på knappen på siden for å ta bildet så blir 90% av skjermen helt sort. Er kun en liten stripe i toppen som ser normal ut. Når jeg går ut fra fotobiten til panels eller en annen plass så fortsetter problemet. 90% av skjermen er sort, men allikavel reagerer skjermen når jeg tar på den..

 

Eneste mulighet for å få den til å fungere som normalt er å ta ut batteriet.. Dette har skjedd 4-5 ganger de siste dagene!

 

Noen som har sett evt hørt om samme problem?

Lenke til kommentar
Bruker TomTom 7 på min. Fungerer strålende. Nå kommer min utgave fra et rimelig tvilsomt sted, så jeg gidder ikke å utdype det noe særlig. ;)

 

Denne tomtomversjonen, sannsynligvis fra en Touch Diamond "suger" Testet den til København like før jul, den anslo ankomst 1,5 time etter Nokia maps og Garmin gps. Dette var en test tur, med shopping og tivoli.

 

Videre ble det bare værre og værre......

 

Jeg vurderer å skrive en test om tvilsomme GPS versjoner etterhvert.

Lenke til kommentar

Lastet ned Total Commander slik oppskriften sier, men når jeg prøver å kjøre filen (fra x1) får jeg beskjed om at det ikke er en gyldig pocket pc applikasjon. Har brukt lenken som ligger i oppskriften for norske tegn. Hva er det jeg gjør galt? Har noen et godt tips. Begynner å bli lei avå bla meg frem til Æ, Ø og Å.

 

Er litt avhengigav den eller tilsvarnde applikasjoin får å gjøre endringen i sym.409.txt da jeg har vista pa PC og uansett hva jeg gjør så fær jeg ikke opp windows katalogen på X1 i utforskeren.

Lenke til kommentar

Jaja, har lest hele denne topicen naa, pluss en del paa andre fora (xda osv).

 

Har hatt min siden juleaften, maa si jeg er veldig fornoeyd med den, er min foerste windows mobile mobil i tillegg saa...

 

Eneste er vel at den tok seg en liten nosedive fra bordet og ned i bakken. Ingen kosmetiske feil som jeg kan se, eller feil med programvaren, men naar jeg rister paa den er det noe loest inni der, burde jeg vaere redd? haha.

 

Er veldig fornoeyd med mobilen saa langt som sagt, uendelige muligheter, og jeg synes den er rask, er jo dog noen ting jeg ikke helt har klart aa fikse paa enda:

 

- Batteristatusindikatorn finnes ikke, bare en stygg liten trekant e.l, vet ikke hva som skjer der helt, kommer bare paa naar den er paa kritisk batteri, og da er det jo litt sent allerede :p.

 

- Man maa vaere ganske lynkjapp med aa taste inn pin koden naar man starter mobilen, om man ikke klarer det, maa man jo skru telefongreia paa telefonen av og paa, litt teit men men.

 

- Streaming video funker ikke gjennom wifi eller activesynch, med mindre man har sin egen router og kan sette seg selv i dmz osv, men det kan man jo bare glemme om man er paa en flyplass e.l

 

- Min har blitt litt treigere paa oppstart i det siste, vet ikke helt hvorfor, men tenker at jeg skal ta en skikkelig reset paa ett tidspunkt naar jeg er forbi eksperimenterings-stadiet og vet noeyaktig hva jeg vil ha paa mobilen, og hvordan jeg skal tweake den

 

- Bakgrunsbelysningen paa tastaturet mitt er litt random, vet ikke om den faktisk har en lys-sensor paa naar den skal vaere paa jeg, men virker som om den ikke er paa konstant naar jeg driver og skriver iaffal.

 

- Finner ikke helt hvor jeg kan velge lyder for sms-varsel osv ;p

 

- quickgps ga meg litt hodebry, men etter aa ha rota rundt i registry, funka det og. Dog gps er ikke accurate for fem oere virker det som da "1200 meters noeyaktighet"? Vanlig gps skal jo vaere paa rundt 15 meter ;p

 

- Mobilen driver og smaafryser innimellom naa i det siste. Ikke veldig slemt, men er saann at uansett hva slag sprogram jeg er i saa tar den og fryser i 2 sekunder e.l en gang i blandt, litt smaateit, men men.

 

Helt til syvende og sist er jeg veldig fornoeyd med mobilen, og er veldig glad i mulighetene, spesielt at jeg kan installere logbook pro pocket pc edition og logge flytimer paa den for saa og synche med pc'en senere =)

 

Tenker jeg skal skrive en liten review paa prisguiden e.l etter at jeg har hatt mobilen i en uke til e.l

Endret av Photon
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...