Gå til innhold

Hvilke funksjoner har Motorola T720?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kanskje du bør endre topicen din?

Samsung T720?? :lol:

 

Jeg har lekt litt med motorola T720, og etter en liten oppdatering hos EMTS i Oslo er den blitt veldig bra!! Kan anbefales dersom du vil ha fargeskjerm til billig pris!

At den ikke har radio er faktisk litt kjipt, men det bør jo ikke være essensielt i valg av mobil. Den er veldig pen!!

Lenke til kommentar

Har den ikke foran meg nå, så jeg får ikke sjekket hvilken software versjon den har, om det haster får du sende en privat melding til Scalpel.

 

Det er to umiddelbare forbedringer:

* Alarmfunksjonen funker skikkelig. :woot: Man trenger ikke restarte hele telefonen for at den skal ringe. Vet det er noen som har hatt dette problemet, men nå kan man hvertfall stille den inn uten å bruke en halvtime på å skru den av og på.

 

* Ringetonene henger seg ikke opp lenger! :woot: Tidligere hendte det at ringetonen hang seg når man hørte gjennom flere "melodier". Motorola-support kjente til problemet og sa bare at "det virker som om ringetonene ønsker å spille seg ferdig. Ha-ha.." Skikkelig seriøs support... Det problemet er det hvertfall slutt på nå!

 

Har ikke lekt så mye med den etter den ble oppgradet. Har derfor ikke lagt merke til om den er blitt raskere eller om det er plass til flere meldinger nå. Scalpel kommer sikkert nærmere tilbake til dette, da det er hans telefon!! :lol:

 

Edit: typo

Lenke til kommentar
Har ikke lekt så mye med den etter den ble oppgradet. Har derfor ikke lagt merke til om den er blitt raskere eller om det er plass til flere meldinger nå. Scalpel kommer sikkert nærmere tilbake til dette, da det er hans telefon!!

 

Vel, som kjæresten min sier så har jeg oppgradert min T720, og det rettet opp en del ting.

 

Ringetonene henger seg ikke opp lenger, alarmklokken virker som den skal, og jeg har plass til MANGE flere meldinger. :D

 

Før oppgraderingen kunne jeg maks ha 20 sms i Innboksen, mens Utboksen kunne ha over 50. Nå virker det som om innkommende meldinger også lagrer seg på telefonen.

 

For å få "lite minne"-advarsel må jeg opp i 70 sms i Innboksen, og 40 i utboksen (og sikkert andre kombinasjoner). Etter å ha sjekket med min gamle 3210 ser jeg at 14 av de 70 ligger på sim-kortet.

 

Noe av det rare er at jeg ikke ser noen forskjell i software-versjonen før og etter oppgradering. Hele tiden har jeg hatt T720_G_05.08.40R....

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...