Gå til innhold

Kjøpe musikkanlegg og PC


Anbefalte innlegg

Vet ikke helt hvor jeg bør legge inn denne tråden.

 

Arver ca 100 tusen og hadde tenkt å bruke noe til å kjøpe musikkanlegg og ny PC, med skriver.

 

PC-en er gammel og alle delene må egentlig byttes ut. Brukes mye til Sims2 så den trenger mye RAM. Tenkte også å kjøpe Adobe Photoshop, så jeg kan være litt kreativ.

 

Jeg har ikke noe musikkanlegg. Tenkte å ha musikken på PC på kontoret, og kunne spille den i Stua.

 

Har sjekket litt rundt, men har problemer med å finne ut hvor jeg skal begynne. Hvilke deler burde jeg bruke mest penger på og hvilke deler må jeg kjøpe. Vil helst ikke bygge PC-en selv ... det blir aldri gjort.

 

Takker for all hjelp.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis jeg ønsker å bruke anlegget til metall og klassisk musikk. Det virker kanskje ikke som det passer sammen sånn med en gang. Det må jo testes i en Hi-Fi butikk.

 

Nad har jeg i grunn sett på ... noen har også anbefalt Dali høyttalere. Jeg gidder ikke kjøpe i en billigbutikk når jeg har sjansen til å gå et bedre sted.

 

Når det gjelder PC har jeg god erfaring med IBM og har lyst til å gå tilbake til dem. Jeg er litt skeptisk til Acer. Er ikke det et billigmerke? Nå høres jeg jo skikkelig snobbete ut:) Hvis jeg er en vanlig forbruker som ikke vil ha for mange reklamasjoner ... så er jeg skeptisk til Acer.

 

Kan jeg kjøpe i Frankrike i grunn? ...siden jeg skal dit på ferie?

Lenke til kommentar

Spør i PC-tråden om PCer kanskje...Acer er ikke et billig merke og IBM er kjøpt opp av Lenovo...mitt tips er å bestille en PC fra en nettbutikk og velge de komponentene du vil ha, så bygger butikken det. Ellers kjører de fleste store nettbutikker månedens beste pc tilbud som dinside.no setter karakter på. Disse kan vel også modifiseres.

Lenke til kommentar

Emnetittelen i denne tråden er lite beskrivende for trådens innhold og det er derfor ingen god emnetittel. Jo bedre og mer beskrivende emnetittelen er, jo lettere er det for andre å skjønne trådens innhold og det vil være lettere å treffe den riktige forumbrukeren med det rette svaret. Ber deg derfor om å endre emnetittel slik at du unngår at en moderator stenger tråden. Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

 

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Ikke kommenter dette innlegget, men p_report.gif gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet..)

Lenke til kommentar

Det kunne vært greit med et budsjett på stereoen du vil ha.

Men som en begynnelse, så kan jeg anbefale B&W DM683 som er fryktelig gode.

Dra til HiFi Klubben og test høyttaleren på forskjellige forsterkeroppsett. Prøv også andre høyttalere på de samme forsterkerene, og ta helst med egen CD med fullkvalitets lydfiler.

Ingenting er bedre enn at du selv hører deg frem til hva du vil ha.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...