Gå til innhold

Cheating, ikke noe problem!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Haha hva er det du maser om nevoscript? Er jo du som er tragisk som innrømmer at du må jukse i et dataspill for å bli god. Hvis man suger så sinnsykt i source som du gjør så skjønner jeg ikke hvorfor du ikke bare finner deg et annet spill. "Jeg mener jeg spiller relativt godt på CSS". Nei det er du ikke, du aner ikke hva god i css er. Du føler deg kanskje som en publichero men tro meg, det er du ikke :)

Lenke til kommentar
Hahah, virker som om du, nevoscript er stolt over å ha cheatet i cs. Seriøst, at du gidder å bruke så mye penger på et spill. Satan du driter deg ut her inne.

Virker som du dømmer folk uten grunnlag. Man er ikke samfunnstaper eller no-lifer om man synes det er gøy å cheate.

"Fy faen, no-lifer som bruker script på drawboard :cry: ."

Cry of the desperate, ey?

Lenke til kommentar

Drawboard er et "multiplayer-spill" hvor flere spillere samarbeider om å tegne/tegner samtidig. Om noen bruker "scripts" til å farge skjermen eller skrive bokstaver gir dette en fordel over de andre deltakerne. "Runden" starter på nytt hvert 3. minutt om jeg husker rett.

 

En annen ting er at 150,- ikke er mye for et (artig) spill. Tenk på de "taperne" som har spilt wow og betalt ca 100,- hver måned i tre år. Shiiiiiit, stakkars dem. 300,- er som sagt ikke mye, jada, det er surt når det er samme spill, men relativt sett er det lite for spill.

 

Jeg kan heller ikke se hvordan han driter seg ut, ei hvordan han virker stolt av å cheate.

Lenke til kommentar

Det er da cs det er snakk om.

Og 150 kr. f.eks. to ganger i måneden til et spill (Vet ikke helt hvor lang tid folk bruker på å bli bannet, kjøpe nytt spill osv.) er da rimelig bortkastet da man like gjerne kan spille skikkelig? Ser ikke vitsen i det. Og hvis det går ann å cheate mot boter uten å bli bannet, hvorfor ikke bare spille mot boter? Ellers spiller man jo rett og slett for å plage folk.

 

Jeg mener at han driter seg ut me måten han skriver på, bytter mening ofte, og på en måte kaller seg selv en fjott. Jeg synes han kommer med tåpelige argumenter rett og slett.

 

Edit: Kan jeg spørre om en ting chokke? Cheater du selv?

Endret av The Jester Race
Lenke til kommentar

Nei, jeg cheater ikke. Nei, jeg spiller ikke så mye cs heller, litt css (med zombiemod) innimellom. Men jeg ser ikke frustrasjonen til "haterne".Jeg sier ikke at det er forbanna gøy (eller jo, det hender at det er gøy) når en gjøk er inne på en server og cheater og alle blir forbanna. Skadefryd er den største glede.

Hvis man liker å cheate, og dermed blir bannet, kjøper nytt spill hver x tid, la dem. Det er deres valg. Alle hobbyer/tidsfordriv kan vinkles til å være ubrukelige, så ikke trekk ut det som et poeng i denne saken.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...