Gå til innhold

KOOLANCE!


Anbefalte innlegg

Har et par spørsmål ang. KOOLANCE.

 

1. Hvor stor PSU trenger jeg. Finner ikke noe om det. Har en 300Watter jeg fikk med et jalla kabinett men er det nok..

 

2. Overklokking, hva kan jeg vente med en t-bird 1,4??

 

3. Noen som har noen erfaringer med Koolance?

 

takker for alle svar!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hmm, mye rart der.

 

Tror du burde kjøpe en 340W strømforsyning. Kan alltids regne på det. Pumpa trekker vell veksel strøm uansett, og viftene, vel, 3 vifter er det ikke? kan vel umulig trekke mer enn 8-10 W hver (sikkert mindre, men skal ikke si noe sikkert.)

 

Så tenker du resten selv: du har PC-er med helt ned i 120W strømforsyninger, så da sier du at uten kjøling og sånt er 200W et minimum, så legger du på 50W på kjølinga (bedre med for mye enn for lite), så har du plutselig funnet ut at en "vanlig" pc med ikke alt for mange komponenter plassert inni et Koolance tårn trenger minium 250W... (Har ikke prøvd dette nei, men matta & fysikken skal jo være nogelunde korrekt). Så må man huske at effektiv effekt ikke er like høy som den lappen sier, så i realiteten vil jeg anta at en 250 watts strømforsyning er for liten, og at 300 er mer passende, men likevell er det lurt å legge på litt i tilfelle du skal ha noe mer enn "standard" komponenter i maskina.

 

Ved mindre den pumpa tar strøm fra strømforsyninga da, det aner jeg ikke no om selv om det vitteligen ser sånn ut, har aldri vannkjølt sjøl (det kommer :razz: ), men antar den gjør det siden de fleste pumpene er akvarie pumper.

 

 

 

[ Denne Melding var redigert av: nesquik på 2002-01-09 11:39 ]

Lenke til kommentar

Noen som veit om dette settet kan brukes på et dual system? Med tanke på at man kan koble på så mye utstyr........og hva mener http://www.microplex.no med

"ved kjøling av to harddisker må det i tillegg kjøpes et "2nd Hard Drive Kit"."

Har da ikke funnet noe "2nd Hard Drive Kit" på siden dems? eller mener de bare at du må ha to stk HDD kjølere? På bildet er det jo 2 HDD, men bare en vannblokk? Takker for alle svar.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...