Mompen Skrevet 8. mars 2008 Del Skrevet 8. mars 2008 Dyre gleder, men faen så godt Lenke til kommentar
Havard_92 Skrevet 8. mars 2008 Del Skrevet 8. mars 2008 Haha for en ubrukelig tråd. Folk skriver jo bare at de er gode og at ''joho nå har jeg kjøpt de, skal kose meg med de''. Så usansynlig interessant Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 8. mars 2008 Del Skrevet 8. mars 2008 Haha for en ubrukelig kommentar. Du skriver jo bare at tråden er dårlig og at ''Jojo! Den likte jeg ikke". Så usansynlig interessant Lenke til kommentar
MVR Skrevet 8. mars 2008 Del Skrevet 8. mars 2008 Dette er en tråd for meg! Jeg elsker dem! Er helt gaaaal etter dem!!!! Kjøpte inn tre nye pakker i dag, bare synd de er litt dyre :/ Lenke til kommentar
John-Abruzzi Skrevet 9. mars 2008 Del Skrevet 9. mars 2008 En kamerat av meg sa at disse var utrolig gode, så jeg kjøpte en firpack men jeg syns egentli ikke di var så gode, de kreamaktige fyllet var kvalmende. Men da jeg smakte det var den varm. Så i hvilken temperaur smaker disse eggene best? Lenke til kommentar
Pañolada Skrevet 9. mars 2008 Forfatter Del Skrevet 9. mars 2008 (endret) Jeg liker de hvrtfall enten rett fra kjøleskapet eller at de har stått i et skap. Varme er de som du har oppdaget ikke så gode som de kan bli, men de er fortsatt diggbare Men et lite spm til alle dere egg spisere. Åpner dere egget med skjeen eller med munnen? Jeg åpner med munnen, gjorde det første gang jeg kjøpte de, og da har det bare blitt en vane. Dessuten klarer jeg alltid og sprette det egglokket ned på bakken hvis jeg åpner med skjeen Endret 9. mars 2008 av Eivicious Lenke til kommentar
MVR Skrevet 9. mars 2008 Del Skrevet 9. mars 2008 Den første gangen jeg smakte de så åpnet jeg de med munnen, men i det siste har jeg blitt ganske proff med skjeen Lenke til kommentar
Mompen Skrevet 9. mars 2008 Del Skrevet 9. mars 2008 Åpnet ett egg her om dagen, og greide å trøkke skjea gjennom hele egget grunnet at det var kaldt og sjokoladen var hardt. For noe søl Lenke til kommentar
Noteknekk Skrevet 9. mars 2008 Del Skrevet 9. mars 2008 Jeg liker de hvrtfall enten rett fra kjøleskapet eller at de har stått i et skap. Varme er de som du har oppdaget ikke så gode som de kan bli, men de er fortsatt diggbare Men et lite spm til alle dere egg spisere. Åpner dere egget med skjeen eller med munnen Åpner vanligvis egget med skjeen. Lenke til kommentar
Sonja84 Skrevet 9. mars 2008 Del Skrevet 9. mars 2008 Åpner egget med munnen, bedre slik. Men, uff, får lyst på påskeeggene hver gang jeg titter innom denne tråden. Ille at det er søndag i dag Lenke til kommentar
Cryflopp Skrevet 9. mars 2008 Del Skrevet 9. mars 2008 ufff, ja... selger statoil disse eggene ? men der er dem vel hvertfall dyre iogmed at dem koster 33kr på vanlig butikk. Lenke til kommentar
Sonja84 Skrevet 9. mars 2008 Del Skrevet 9. mars 2008 Venter til i morgen, gitt Men, lages disse eggene bare i Norge? Kan man kjøpe de i Sverige også? Lenke til kommentar
Cryflopp Skrevet 11. mars 2008 Del Skrevet 11. mars 2008 urgh enda ikke fått inn nye pakker, måtte kjøpe på statoil, kostet 45 kr der nammm og det verste av alt var at kiwi ikke skulle få dem inn igjen sa dem :/ Lenke til kommentar
Dorothy Skrevet 11. mars 2008 Del Skrevet 11. mars 2008 En liten demper på gleden, for den som bryr seg om sånt, er at en pakke med påskeegg tilsvarer 3 grandiosa, om jeg ikke husker feil:s Lenke til kommentar
ultimatedeskjet Skrevet 11. mars 2008 Del Skrevet 11. mars 2008 (endret) 3 grandiosa? Så en pakke egg koster 30 kr på rema 1000, egentlig ikke så ille. 45 kr er litt overkill. Endret 11. mars 2008 av ultimatedeskjet Lenke til kommentar
Iminzilion Skrevet 11. mars 2008 Del Skrevet 11. mars 2008 sitter på jobben min nå og trykker 4 egg i trynet Lenke til kommentar
Sonja84 Skrevet 11. mars 2008 Del Skrevet 11. mars 2008 sitter på jobben min nå og trykker 4 egg i trynet he-he! Dagens kommentar! :!: Lenke til kommentar
Grievdus Skrevet 11. mars 2008 Del Skrevet 11. mars 2008 de er jævla gode , men utrolig dyre syns nå jeg men det pleier som regel å gå ned til 20 kr etter påske xD Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 11. mars 2008 Del Skrevet 11. mars 2008 Hvis det er noen igjen så. Her pleier det ikke være et eneste egg igjen. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå