Gå til innhold

IPhone eller HTC Touch Cruise


SPiLL

Anbefalte innlegg

Jepp, tastaturet på iPhone er det beste tastaturet på en mobil noensinne. Aldri mer knoting og tull for å finne tegn og skrivingen går lett unna med 30 ord i minuttet etter noen ukers trening. Etterhvert er man oppe i 50 ord i minuttet. Det er det ingen annen mobil som er i nærheten av å slå, selv ikke HTC X7500.

 

Uansett, å stemple iPhone som motetelefon blir bare feil. Den er ikke langt unna å ha alle mulighetene en smarttelefon har (minus lagerstyringssystemer og lignende spesialprogrammer ingen av oss på forumet bruker på våre private telefoner), og flere funksjoner og programmer kommer fortløpende. Så snart SDK-en er sluppet og kommersielle aktører slipper til, vil man nok få omtrent alt man vil ha også på iPhone, slik at den blir en fullverdig smarttelefon. Det er bare et spørsmål om å vente til sommeren. Hvis det er mote å ha en brukervennlig telefon som også er rask og kan gjøre omtrent det samme som en smarttelefon, så kall meg moteløve.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
laster bare inn norsk språkstøtte :) da får du æ ø og å ;) (husker dessverre ikke hva du må laste inn, men på ipod1 dot no fins det MASSE hjelp til iphone ting :)

 

ChristianW : touch-tastaturet til iphone er helt ok imo :) er nokk bare en vanesak

Takk skal du ha ^^ har vert ganske bekymret for det der... da blir det iPhone woohoo! :D

Lenke til kommentar

jeg har skrevet mine erfaringer med iphone andre steder før, så jeg gidder ikke gjenta til det uendelige.

 

Men som bare et lite eksempel på hva iphone ikke kan, nevner jeg at du ikke kan bruke blåtann til noe annet enn mono headset. Ikke sende filer, koble på gps, osv...

 

Kjempebra musikktelefon med overlegen nettleser dog, det kan man ikke argumentere i mot.

Lenke til kommentar

Men er det ikke slik at du ikke kan ha kalenderen åpen, så gå inn i noe annet, også gå tilbake til kalenderen? Da kommer du tilbake til standardvindu i kalenderen, eller?

 

Jeg husker ikke helt, testet ikke kalenderen så mye siden den ikke kunne synce med exchange-serveren.

Bare synes å erindre at foruten musikkspilleren ble ting "lukket ned" når du skulle åpne andre programmer.

Lenke til kommentar
Steffen_moss og Bufodill: det går dessverre ikke ann ;)

 

Hmmz.. Da må jeg nok beklagligvis konkludere med at iPhone ikke er en smartphone, som alle prøver å få den til å være. Greit nok at man kan installere (20) tredjepartprogrammer, men en 5år gammel Nokia kan også gjøre det. Forskjellen her er at "dumme" telefoner kun kan installere Java. iPhone, en annen filtype (vet dog ikke hvilken filtyper den tar)

 

En smartphone skal kunne installere tredjepartsprogrammer, og kunne utvide telefonens funskjoner. Kan multitaske mellom programmer som en vanlig PC. Det å kalle iPhone en smartphone da blir for dumt. iPhone er en iPod med ringefunskjon. De programmene/spill jeg har prøvd på iPhone (altså en god del) er like simple som Java.

Lenke til kommentar
Tja, har du prøvd iPhone?

 

Hvorfor jeg ville valgt iPhone er jo av morsomme grunner.

 

1. Jailbreak - Legge inn massevis av 3. parts programmer, f. eks. NES, PSX, Gameboy Advance, program slik at du kan sende MMS ++, er sikker på at du kan finne mange artige touch spill, skriveprogrammer, noe du mangler eller noe i den dur.

2. Google Maps. Ja, vet du har slemme tanker om at dette er noe rævva greier, men det er ganske bra og ringen som viser hvor du er akkurat nå er ganske eksakt (spørs hva slags x-sim du har). Dessuten slipper du en teit dame som forteller deg hvor du skal ta av osv.

3. Design. Apple skuffer ikke på design.

4. Kvalitet. Ripefritt glass. Ikke kom å si at en iPhone er like lett å ripe opp som en gammelgenerasjons iPod med blankpolert metall som bakdeksel.

5. Store taster til å ringe med.

6. Tastatur

7. Customize, miks opp iPhone interface helt til din stil.

8. iPod - Egen iPod del av telefonen.

9. Mail - Helt utrolig digg mail.

10. Safari - Verdens beste nettleser, nå også på en mobiltelefon.

11. Briefefaktor.

12. Youtube.

13. 16 GB (8 GB om du er av den litt sjenerte typen)

14. Utrolig Wi-Fi.

 

Har sikkert tusenvis av andre små til store grunner om hvorfor akkurat man skal velge iPhone. Saken er den at andre "smartphones" ikke er smarte i det hele tatt.

 

Syns trådstarter burde prøve både HTC sin skit og iPhone, så får han vel vurdere selv.

 

Jeg vil sterkest anbefale iPhone.

 

Varierer vel stort fra person til person hvem du egentlig er, hva skal du bruke mobiltelefonen din til? Er jo mange sånne skitsekker som bare tenker spesifikasjoner, mens de kun bruker 1/5 av mobilen.

Flere av "argumentene" du lister opp er jo på det beste dårlige argumenter.

Lenke til kommentar
Ett minus med IPhone er jo at hver gang det slippes nye oppdateringer, så kan du ikke bruke den til oppdateringen har blitt hacket, eller hva?

 

og for å hacke telefonen så mister du vel garantien...så å kjøpe en telefon til 4-5k uten garanti er kanskje ikke tingen tenker jeg da. Kanskje det er noen som lverer med garanti på den nå.

Lenke til kommentar
Å kjøpe en Iphone slik den er i dag er å kjøpe seg problemer...

Vent til telefonen er tilgjengelig her til lands heller og ikke minst forbedret en 1000 ganger slik at den henger med i svingene

Alle jeg kjenner som har hatt denne har solgt den etter kort tid

 

Nja? Du sier ikke det?

 

Om folk har en god x-sim (Bladox TurboSim er best) som ikke sliter på batteriet eller dekning, om de har en fungerende telefon, så skal man ikke ha stor IQ for å unngå å innstallere en oppdatering.

 

Om man ikke innstallerer oppdateringen, vil nok iPhonen leve sine dager videre vil jeg tro.

 

1000 ganger bedre var vel litt fjortis?

iPhone henger absolutt med i svingene til å koste under 2500 kr.

 

Tror ikke alle du kjenner har solgt sin iPhone etter kort tid. Men vil tro de av vennene dine som er opptatt av å tjene en tusenlapp eller to ville ha solgt iPhonen sin, hvem vet.

Lenke til kommentar
iPhone henger absolutt med i svingene til å koste under 2500 kr.

 

Hvor finner man Iphone til 2500kr?

 

på apple-butikker i usa, og sikkert mange andre steder. Mange halvsuspekte elektronikkbutikker i Hong Kong solgte den til omtrent 2250 NOK ferdig opplåst... Det er nok sikkert vanskelig å få den til den prisen hvis du ikke skal ut å reise eller kjenner noen som kan sende til deg i post fra usa eller lignende.

 

Ellers er jeg litt usikker på om denne diskusjonen kommer noen vei? Synes ikke det kommer gode argumenter ramlende inn... men det er kanskje bare meg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...