Gå til innhold

installere 10.4 på Ibook G4?hvodan,


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg kjører da OSX 10.4.11 på min 800mHz G4 med 640MB minne så hvorfor skulle ikke du kunne det på din . Og om du drømmer om Leopard er det mulig å installere dette på maskiner under kravene med en firewirekabel ... men det er en annen sak

 

tror det har noe cdene å gjøre, cdene til macbook(som jeg brukte) kan kun installeres på maskiner med to kjerne prossesor(intel dual core,eller noe), det har ikke G4. men hvilke CD-er passer til ibooken??

Lenke til kommentar

Selvfølgelig blir det problemer når du prøver installere fra en "piratutgave" (altså her går jeg litt langt men) . Du må uansett ha en plate for PowerPc og det burde gå med hvilken som helst cd fra G4 tiden noe en 10.4 cd er . Jeg garanterer ikke at en cd fra PowerMac G4 funker men...

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Lurer egentlig også på det samme problemet.

 

Kjøpte maskinen min for en uke siden, og fant ut samme dagen at Pro Tools (lydredigering) ikke er kompatibel med 10.5, men det er den derimot med 10.4.

 

Det som jeg har skjønt, etter å ha lest på forumer overalt, er at du MÅ ha installasjonsdisker for akkurat den typen mac du har. I tillegg ble det tydeligvis aldri laget noen disker for salg av den versjonen jeg ville ha (10.4.9 eller deromkring).

 

Det du da må gjøre er å finne disker for den type mac du har (iBook) samt en som er for PPC (om du ikke har Intel-prosessor). Temmelig stress, men det selges tydeligvis mange på eBay. Du kan jo også ringe inn til Apple Norge og høre om du kan kjøpe en av dem :)

 

Lykke til!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...