Gå til innhold

Oppdaging av ein ny rett


Anbefalte innlegg

konsistens er ikke smak. Feks skaper rista brød en annen konsistens enn vanlig brød, men smaken bør ikke være serlig forskjellig. Og sprø løk skaper annen kosistens enn rå løk.

 

men jeg skjønner at det kan være vanskelig å beskrive en kosistens annet enn ved å fortelle hva ingrediensene er og det har du jo gjort. Men jeg klarer ikke å se at den skal være så veldig unik. Annen konsistens enn samme oppskrift uten sprø løk, ja, men ikke unik.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Ein kan ikkje beskrive smak. Kan du beskrive korleis kjøtkaker i kvit sos smakar?

Nå ba jeg deg ikke beskrive smaken, men konsistensen

 

Edit: Konsistensen vil jo være avhengig av f.eks hva slags brød det er, og hvor fersk den sprøstekte løken er

Endret av Kleif
Lenke til kommentar
..... Eg visste ikkje skilnaden på smak og konsistens.....

 

Ja det forklarer jo en del. Du gjentar jo flere ganger at den har en helt unik konsistens. Men jeg ser ikke helt at den skal ha en unik smak heller. Men som sakt er den helt sikkert veldig god, og jeg tviler ikke på at du ikke har smakt noe liknende før.

Lenke til kommentar

Jeg nekter ikke for at det kan være godt. Og denne tråden starter fint. Det er flott å dele erfarigner med vellykket mateksperimentering. Det er hvordan du blånekter for at det er mulig at andre har gjort noe tilsvarende før og at du skal ha dette til å være det største siden deep-dish-pizza jeg reagerer på.

 

Det er mange variasjoner av god mat, og jeg ser fram til nye varianter av snacks-eksperimnetering.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Eg kom i hug at eg lovte å poste bilete av retten min. Og her kjem dei:

 

Sprøsteikt lauk:

post-150056-1205182485_thumb.jpg

 

Pasgrasan:

post-150056-1205182542_thumb.jpg

 

1. Vanleg skjeve:

post-150056-1205182853_thumb.jpg

 

2. Skjeva har vore i brødristaren:

post-150056-1205183563_thumb.jpg

 

3. Smør på skjeva:

post-150056-1205182695_thumb.jpg

 

4. Sprøsteikt lauk på skjeva:

post-150056-1205183148_thumb.jpg

 

5. Pasgrasan på skjeva:

post-150056-1205183194_thumb.jpg

 

6. Pølsepålegg, salami og peperoni:

post-150056-1205183289_thumb.jpg

post-150056-1205183324_thumb.jpg

 

7. Til slutt Norvegia kvitost:

post-150056-1205183379_thumb.jpg

 

8. Retten kan godt nytast med appelsinjus:

post-150056-1205183503_thumb.jpg

Endret av Kalvegodt
Lenke til kommentar
Det så godt ut. Innser at eg lagde han feil då eg prøvde. :p

 

Forresten: Alt kan godt nytast med appelsinjus. ;)

 

Prøv igjen du ;) Appelsinjus er nydeleg godt ja! Foreldra mine kjøper diverre billegaste sorten, som ikkje kan måle seg med Tropicana eller Meierienes...

Tine Meierienes Appelsinjus Original. :love:

 

L4r5: Appelsinjus kan drikkast på uttalige måtar. :cool:

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Noen som har en enkel og god rett bestående av:

kjøttdeig, potet, tomatpure, selleri, gulrot, vann, mel, maisena, ris, brød, krydder, gulost.

Mulig vi har noe vi har glemt, av vanlige matskap-ting. Fredagkveldskosen skal lages, men vi glemte å handle noe på onsdag. Noen ideer?

Lenke til kommentar
Noen som har en enkel og god rett bestående av:

kjøttdeig, potet, tomatpure, selleri, gulrot, vann, mel, maisena, ris, brød, krydder, gulost.

Mulig vi har noe vi har glemt, av vanlige matskap-ting. Fredagkveldskosen skal lages, men vi glemte å handle noe på onsdag. Noen ideer?

 

Pizzaskjever!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...