Xell Skrevet 13. februar 2008 Del Skrevet 13. februar 2008 konsistens er ikke smak. Feks skaper rista brød en annen konsistens enn vanlig brød, men smaken bør ikke være serlig forskjellig. Og sprø løk skaper annen kosistens enn rå løk. men jeg skjønner at det kan være vanskelig å beskrive en kosistens annet enn ved å fortelle hva ingrediensene er og det har du jo gjort. Men jeg klarer ikke å se at den skal være så veldig unik. Annen konsistens enn samme oppskrift uten sprø løk, ja, men ikke unik. Lenke til kommentar
Kleif Skrevet 13. februar 2008 Del Skrevet 13. februar 2008 (endret) Ein kan ikkje beskrive smak. Kan du beskrive korleis kjøtkaker i kvit sos smakar? Nå ba jeg deg ikke beskrive smaken, men konsistensen Edit: Konsistensen vil jo være avhengig av f.eks hva slags brød det er, og hvor fersk den sprøstekte løken er Endret 13. februar 2008 av Kleif Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 13. februar 2008 Forfatter Del Skrevet 13. februar 2008 Ein kan ikkje beskrive smak. Kan du beskrive korleis kjøtkaker i kvit sos smakar? Nå ba jeg deg ikke beskrive smaken, men konsistensen Ja...greit det. Eg visste ikkje skilnaden på smak og konsistens. Ein skal vere god for å kunne beskrive konsistens... Lenke til kommentar
Xell Skrevet 13. februar 2008 Del Skrevet 13. februar 2008 ..... Eg visste ikkje skilnaden på smak og konsistens..... Ja det forklarer jo en del. Du gjentar jo flere ganger at den har en helt unik konsistens. Men jeg ser ikke helt at den skal ha en unik smak heller. Men som sakt er den helt sikkert veldig god, og jeg tviler ikke på at du ikke har smakt noe liknende før. Lenke til kommentar
Kleif Skrevet 13. februar 2008 Del Skrevet 13. februar 2008 Ja...greit det. Eg visste ikkje skilnaden på smak og konsistens. Ein skal vere god for å kunne beskrive konsistens... Det var det jeg mistenkte. Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 13. februar 2008 Forfatter Del Skrevet 13. februar 2008 Men eg veit det no Klarer i alle fall ikkje å beskrive det. Du kan no prøve å lage retten sjølv då! Lenke til kommentar
Kleif Skrevet 13. februar 2008 Del Skrevet 13. februar 2008 Hadde uten tvil prøvd dersom jeg hadde ingrediensene tilgjengelig Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 13. februar 2008 Forfatter Del Skrevet 13. februar 2008 Hadde uten tvil prøvd dersom jeg hadde ingrediensene tilgjengelig Det er jo billige ingrediensar som kan kjøpast på Rema. Lenke til kommentar
Kleif Skrevet 13. februar 2008 Del Skrevet 13. februar 2008 Jeg er fattig student, og må passe på utgiftene. Dessuten har jeg ikke brødrister Lenke til kommentar
theoriginalAidskake Skrevet 13. februar 2008 Del Skrevet 13. februar 2008 Det var godt, prøvde det på fredag. Gullstjerne i boka! Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 13. februar 2008 Forfatter Del Skrevet 13. februar 2008 Der kan de høyre! Det er godt...so bare prøv de andre òg Lenke til kommentar
Xell Skrevet 13. februar 2008 Del Skrevet 13. februar 2008 Jeg nekter ikke for at det kan være godt. Og denne tråden starter fint. Det er flott å dele erfarigner med vellykket mateksperimentering. Det er hvordan du blånekter for at det er mulig at andre har gjort noe tilsvarende før og at du skal ha dette til å være det største siden deep-dish-pizza jeg reagerer på. Det er mange variasjoner av god mat, og jeg ser fram til nye varianter av snacks-eksperimnetering. Lenke til kommentar
SpecialForce Skrevet 21. februar 2008 Del Skrevet 21. februar 2008 Mamma har en rett eg gjerne vil dele med dere potetmos og pølser blanda sammen i en "lasange" form. med ost på toppen. stekes i et kvarter omtrent Dette har mor mi laga fleire gonger! Fro å være litt mer på topic så kan jeg fortelle at det samme kan gjøres med tomatsuppe og ost Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 10. mars 2008 Forfatter Del Skrevet 10. mars 2008 (endret) Eg kom i hug at eg lovte å poste bilete av retten min. Og her kjem dei: Sprøsteikt lauk: Pasgrasan: 1. Vanleg skjeve: 2. Skjeva har vore i brødristaren: 3. Smør på skjeva: 4. Sprøsteikt lauk på skjeva: 5. Pasgrasan på skjeva: 6. Pølsepålegg, salami og peperoni: 7. Til slutt Norvegia kvitost: 8. Retten kan godt nytast med appelsinjus: Endret 10. mars 2008 av Kalvegodt Lenke til kommentar
Underpants Skrevet 10. mars 2008 Del Skrevet 10. mars 2008 Det så godt ut. Innser at eg lagde han feil då eg prøvde. Forresten: Alt kan godt nytast med appelsinjus. Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 10. mars 2008 Forfatter Del Skrevet 10. mars 2008 Det så godt ut. Innser at eg lagde han feil då eg prøvde. Forresten: Alt kan godt nytast med appelsinjus. Prøv igjen du Appelsinjus er nydeleg godt ja! Foreldra mine kjøper diverre billegaste sorten, som ikkje kan måle seg med Tropicana eller Meierienes... Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 10. mars 2008 Del Skrevet 10. mars 2008 (endret) Forresten: Alt kan godt nytast med appelsinjus. Hva i alle dager? Går det an å drikke den bar uten alkohol? Endret 10. mars 2008 av L4r5 Lenke til kommentar
Underpants Skrevet 10. mars 2008 Del Skrevet 10. mars 2008 Det så godt ut. Innser at eg lagde han feil då eg prøvde. Forresten: Alt kan godt nytast med appelsinjus. Prøv igjen du Appelsinjus er nydeleg godt ja! Foreldra mine kjøper diverre billegaste sorten, som ikkje kan måle seg med Tropicana eller Meierienes... Tine Meierienes Appelsinjus Original. L4r5: Appelsinjus kan drikkast på uttalige måtar. Lenke til kommentar
Tunky Skrevet 21. mars 2008 Del Skrevet 21. mars 2008 Noen som har en enkel og god rett bestående av: kjøttdeig, potet, tomatpure, selleri, gulrot, vann, mel, maisena, ris, brød, krydder, gulost. Mulig vi har noe vi har glemt, av vanlige matskap-ting. Fredagkveldskosen skal lages, men vi glemte å handle noe på onsdag. Noen ideer? Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 21. mars 2008 Forfatter Del Skrevet 21. mars 2008 Noen som har en enkel og god rett bestående av:kjøttdeig, potet, tomatpure, selleri, gulrot, vann, mel, maisena, ris, brød, krydder, gulost. Mulig vi har noe vi har glemt, av vanlige matskap-ting. Fredagkveldskosen skal lages, men vi glemte å handle noe på onsdag. Noen ideer? Pizzaskjever! Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå