ahpadt Skrevet 7. februar 2008 Del Skrevet 7. februar 2008 Var sånn strøost på i ein brun lerkeforma plastboks. Du kaller det tørre støvet der for parmesan? Det er omtrent som parmesan. Parmesan kan du jo kjøpe i små posar på Rema, eller kvar du handlar. Og JA, det er pulver. Du har tydeligvis ikke smakt 'the real deal'. Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 7. februar 2008 Del Skrevet 7. februar 2008 Nå har jeg også testa den. Med ORDENTLIG parmesan Det var ikke spesielt godt. Lenke til kommentar
Underpants Skrevet 7. februar 2008 Del Skrevet 7. februar 2008 Ja, problemet var nok at vi brukte ordentlig parmesan. Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 10. februar 2008 Forfatter Del Skrevet 10. februar 2008 Det er strøparmesan som er tingen...Viss ein brukar det i vanleg osteform må de no vel verte alt for mykje! Lenke til kommentar
Underpants Skrevet 10. februar 2008 Del Skrevet 10. februar 2008 Det er strøparmesan som er tingen...Viss ein brukar det i vanleg osteform må de no vel verte alt for mykje! Det ble alt for mye ja. ^^ Nå har jeg prøvd med mindre parmesan og må si det smakte mye bedre nå! Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 10. februar 2008 Del Skrevet 10. februar 2008 Skal sies at parmesan ikke er av de beste smelteostene. Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 10. februar 2008 Forfatter Del Skrevet 10. februar 2008 No vert ikkje den smelta dersom ein følgjer mi oppskrift (les fyrste post). Eg har riktig nok ikkje peiling på korleis andre har laga den då... Lenke til kommentar
toazty Skrevet 11. februar 2008 Del Skrevet 11. februar 2008 Også kjent som pizza :D Pizza nei? Dette er eit enkelt måltid som tar 5 minutt å lage til. Pizza er mykje meir styr med. tar meg 5-6min å lage en pizza tortilla lefse tomatpurre/salsa skinke hvitost paprika løk ovnen på 250 grader , 4min Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 11. februar 2008 Forfatter Del Skrevet 11. februar 2008 Å varme opp omnen for å lage ein liten "pizza" er sløsing av pengar. Lenke til kommentar
toazty Skrevet 11. februar 2008 Del Skrevet 11. februar 2008 menne, nå kan du nå lage 2 i slengen ? blir mett av det ... og jeg bruker faktisk ikke ovnen når jeg lager slike... jeg har noe som kalles for "salamander" en liten sak som bare har overvarme ... varmeelementene blir varme på 1min Lenke til kommentar
osse-mon waits for alice Skrevet 11. februar 2008 Del Skrevet 11. februar 2008 tar meg 5-6min å lage en pizza tortilla lefse tomatpurre/salsa skinke hvitost paprika løk ovnen på 250 grader , 4min Pizza med LEFSE? Kan til nød forstå tortilla, men da hadde jeg trolig laget en buritovariant i stedet Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 11. februar 2008 Forfatter Del Skrevet 11. februar 2008 Kan tenkje meg at lefsa vert temmeleg svart òg! Den er jo so tynn at den ikkje kan tole særleg lang tid i omnen Lenke til kommentar
Vertical^ Skrevet 12. februar 2008 Del Skrevet 12. februar 2008 Har på følelsen at dette er bare bullshit kalvegodt.. Det kan ikke smake godt! løk og skinke! Viss oss noen skikkelige bilder av toasten din da Og spis den også Kan ikke tro den smaker perfekt akkurat. Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 12. februar 2008 Forfatter Del Skrevet 12. februar 2008 Har på følelsen at dette er bare bullshit kalvegodt.. Det kan ikke smake godt! løk og skinke! Viss oss noen skikkelige bilder av toasten din da Og spis den også Kan ikke tro den smaker perfekt akkurat. Ja det er greit. Eg skal ta bilete av den neste gong eg lagar den. Er tom for sprøsteikt lauk no, men det skal la seg ordne Lenke til kommentar
Skurupu Skrevet 13. februar 2008 Del Skrevet 13. februar 2008 Ristet brød med ost, løk og skinke/salami. Dette har jeg da spist i årevis. Lenke til kommentar
osse-mon waits for alice Skrevet 13. februar 2008 Del Skrevet 13. februar 2008 Jo, men ikke med pulverparmesan! Dette er jo HELT UNIKT! Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 13. februar 2008 Forfatter Del Skrevet 13. februar 2008 Jo, men ikke med pulverparmesan! Dette er jo HELT UNIKT! Det er unikt ja! Fordi eg har oppdaga ein heilt unik konsistens. Lenke til kommentar
Xell Skrevet 13. februar 2008 Del Skrevet 13. februar 2008 Det høres godt ut men jeg ville ikke kalt det en rett. For meg er dette en brødskive med kreativt valg av pålegg. Mulig du synes den får en unik konsistens fordi du ikke er vant til stekt løk på rista brød, hva vet jeg, men jeg synes egentlig ikke noe av dette høres unikt ut. Når du sier at du har erfaring med matlaging da du lager "ofte pytt i panne og slike ting" synes jeg det er ganske beskrivende. Husk at blandt de som kommer med kommentarere i denne tråden er det folk som har sørget for sitt eget kosthold i mange år. Noen i flere tiår faktsik Og du neppe den eneste som har fått lyst på noe annet enn brødskive med leverpostei. Nå er det skjeldent jeg spiser brødskiver, annet enn til lunsj, men dette skal prøves ut i en eller annen variant (har skjeldent brød hjemme så helt likt blir det ikke) i nær framtid. Lenke til kommentar
Kleif Skrevet 13. februar 2008 Del Skrevet 13. februar 2008 Det er unikt ja! Fordi eg har oppdaga ein heilt unik konsistens. Kan du beskrive konsistensen, og hva som gjør den unik? Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 13. februar 2008 Forfatter Del Skrevet 13. februar 2008 Det er unikt ja! Fordi eg har oppdaga ein heilt unik konsistens. Kan du beskrive konsistensen, og hva som gjør den unik? Ein kan ikkje beskrive smak. Kan du beskrive korleis kjøtkaker i kvit sos smakar? Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå