Douglas Quaid Skrevet 5. februar 2008 Forfatter Del Skrevet 5. februar 2008 Jeg skal lage den i dag. Må bare huske på det. Er ikke ofte jeg setter av tid til å lage toast, men skal prøve å få gjort det. Det er bra Lenke til kommentar
Underpants Skrevet 5. februar 2008 Del Skrevet 5. februar 2008 Jeg skal lage den i dag. Må bare huske på det. Er ikke ofte jeg setter av tid til å lage toast, men skal prøve å få gjort det. Det er bra Nå har jeg laga det. Og må si at det var godt ment! Men seriøst; det smakte kukost. Lenke til kommentar
osse-mon waits for alice Skrevet 5. februar 2008 Del Skrevet 5. februar 2008 Bwhahahhahahaha Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 5. februar 2008 Forfatter Del Skrevet 5. februar 2008 Jeg skal lage den i dag. Må bare huske på det. Er ikke ofte jeg setter av tid til å lage toast, men skal prøve å få gjort det. Det er bra Nå har jeg laga det. Og må si at det var godt ment! Men seriøst; det smakte kukost. Smakslaukane dine er ikkje skikkeleg utvikla endå... Lenke til kommentar
Underpants Skrevet 5. februar 2008 Del Skrevet 5. februar 2008 Nei, det må være det. Jeg skal prøve igjen om noen år og jeg anbefaler alle andre til å avse litt tid til å prøve å lage den. Kanskje dere digger det. Who knows? Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 5. februar 2008 Del Skrevet 5. februar 2008 Jeg skal prøve denne retten en av dagen på PUR trass. Må bare få handla inn parmesan først. Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 5. februar 2008 Forfatter Del Skrevet 5. februar 2008 Sånn skal det vere Eg utfordrar forresten alle andre til å prøve den òg! De anar ikkje kva de går glipp av... Lenke til kommentar
theoriginalAidskake Skrevet 6. februar 2008 Del Skrevet 6. februar 2008 Det trur eg ikkje på! Eg synest denne retten er både kreativ og nyskapande. Du er sannelig noe for seg selv. Men retten høres god ut! kanskje ekstra god hvis man pimper den opp med litt krydder. Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 6. februar 2008 Forfatter Del Skrevet 6. februar 2008 (endret) Det trur eg ikkje på! Eg synest denne retten er både kreativ og nyskapande. Du er sannelig noe for seg selv. Men retten høres god ut! kanskje ekstra god hvis man pimper den opp med litt krydder. Ja den får heilt sikkert enno eit løft med litt krydder Tenkte eg skulle prøve med litt chillipulver... Endret 6. februar 2008 av Kalvegodt Lenke til kommentar
theoriginalAidskake Skrevet 6. februar 2008 Del Skrevet 6. februar 2008 Eller litt tabasco. Lenke til kommentar
Underpants Skrevet 6. februar 2008 Del Skrevet 6. februar 2008 Oregano må jo være et must hvis man skal krydre toast. Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 6. februar 2008 Forfatter Del Skrevet 6. februar 2008 Eg trur eg kjem til å improvisere litt meir i morgon! Skal halde dykk oppdatert Men kom gjerne med fleire forslag. Lenke til kommentar
Underpants Skrevet 6. februar 2008 Del Skrevet 6. februar 2008 Eg trur eg kjem til å improvisere litt meir i morgon! Skal halde dykk oppdatert Men kom gjerne med fleire forslag. Tror jeg eksperimenterer litt med toasten din i morra jeg òg. Skal prøve med mindre/ikke noe parmesan for å se om det var det som gjorde at jeg brakk meg. Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 6. februar 2008 Forfatter Del Skrevet 6. februar 2008 Eg trur eg kjem til å improvisere litt meir i morgon! Skal halde dykk oppdatert Men kom gjerne med fleire forslag. Tror jeg eksperimenterer litt med toasten din i morra jeg òg. Skal prøve med mindre/ikke noe parmesan for å se om det var det som gjorde at jeg brakk meg. Men ein ting eg gløymte å seie! Det var ikkje vanleg parmesan eg brukte...trur det var ei blanding av parmesan og kvitlauk. Pastramesan eller noko slik...skal sjekke opp kva namnet var. Lenke til kommentar
Underpants Skrevet 7. februar 2008 Del Skrevet 7. februar 2008 Eg trur eg kjem til å improvisere litt meir i morgon! Skal halde dykk oppdatert Men kom gjerne med fleire forslag. Tror jeg eksperimenterer litt med toasten din i morra jeg òg. Skal prøve med mindre/ikke noe parmesan for å se om det var det som gjorde at jeg brakk meg. Men ein ting eg gløymte å seie! Det var ikkje vanleg parmesan eg brukte...trur det var ei blanding av parmesan og kvitlauk. Pastramesan eller noko slik...skal sjekke opp kva namnet var. Takk! Brukte du sånn som man strør på eller hadde du en ost? Det hadde jeg. Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 7. februar 2008 Forfatter Del Skrevet 7. februar 2008 Var sånn strøost på i ein brun lerkeforma plastboks. Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 7. februar 2008 Del Skrevet 7. februar 2008 Var sånn strøost på i ein brun lerkeforma plastboks. Du kaller det tørre støvet der for parmesan? Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 7. februar 2008 Forfatter Del Skrevet 7. februar 2008 Var sånn strøost på i ein brun lerkeforma plastboks. Du kaller det tørre støvet der for parmesan? Det er omtrent som parmesan. Parmesan kan du jo kjøpe i små posar på Rema, eller kvar du handlar. Og JA, det er pulver. Lenke til kommentar
Underpants Skrevet 7. februar 2008 Del Skrevet 7. februar 2008 Kanskje derfor det ble litt mye for meg. Jeg tok og skår skiver som jeg tok på, og da ble det sikkert for mye. Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 7. februar 2008 Forfatter Del Skrevet 7. februar 2008 Kanskje derfor det ble litt mye for meg. Jeg tok og skår skiver som jeg tok på, og da ble det sikkert for mye. Kjøp det i pulverform og dryss på eit forsiktig lag Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå