Douglas Quaid Skrevet 30. januar 2008 Forfatter Del Skrevet 30. januar 2008 Det har hun ikke! Det er en helt nyskapende og kreativ rett! Med unik essens! Og unik konsistens! Du må ikke glemme konsistensen! Du kan jo også smake at ingen har laget det før. Ingen kan påstå annet. Smaken, konsistensen, essensen, og fargen bekrefter dette I og med at den ikkje står i nokon kokebøker eller på internett (før eg la den ut), er det eg som er den rettmessige skaparen av verket! Lenke til kommentar
Eplefe Skrevet 30. januar 2008 Del Skrevet 30. januar 2008 I og med at den ikkje står i nokon kokebøker eller på internett (før eg la den ut), er det eg som er den rettmessige skaparen av verket!Vær så snill å si at du har referanser for dette? Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 30. januar 2008 Forfatter Del Skrevet 30. januar 2008 I og med at den ikkje står i nokon kokebøker eller på internett (før eg la den ut), er det eg som er den rettmessige skaparen av verket!Vær så snill å si at du har referanser for dette? Referansar? Den finst jo ikkje på nett, eller nokon annan stad. Eg ringde og spurte den gamle heimkunskapslæraren min òg. Ho hadde aldri høyrt om dette før, men synest det var interessant. Hadde eg komen på den retten då eg hadde heimkunnskap, ville eg garantert fått 5! Ikkje 4 som eg altso fekk Lenke til kommentar
Kleif Skrevet 30. januar 2008 Del Skrevet 30. januar 2008 I og med at den ikkje står i nokon kokebøker eller på internett (før eg la den ut), er det eg som er den rettmessige skaparen av verket!Vær så snill å si at du har referanser for dette? Tror du virkelig han skriver noe uten å ha referanser? Lenke til kommentar
Eplefe Skrevet 30. januar 2008 Del Skrevet 30. januar 2008 Altså, bare fordi det ikke står på internett eller i noen kokebok du har lest igjennom (det finnes egne toast-kokebøker med haugevis av tips, bare fyi), så har du rett til å ta patent på det? Lenke til kommentar
Kleif Skrevet 30. januar 2008 Del Skrevet 30. januar 2008 Referansar? Den finst jo ikkje på nett, eller nokon annan stad. Eg ringde og spurte den gamle heimkunskapslæraren min òg. Ho hadde aldri høyrt om dette før, men synest det var interessant. Hadde eg komen på den retten då eg hadde heimkunnskap, ville eg garantert fått 5! Ikkje 4 som eg altso fekk Sa læreren det? Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 30. januar 2008 Del Skrevet 30. januar 2008 Det er en variasjon av det tradisjonelle ostesmørbrødet. EOD. Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 30. januar 2008 Forfatter Del Skrevet 30. januar 2008 Referansar? Den finst jo ikkje på nett, eller nokon annan stad. Eg ringde og spurte den gamle heimkunskapslæraren min òg. Ho hadde aldri høyrt om dette før, men synest det var interessant. Hadde eg komen på den retten då eg hadde heimkunnskap, ville eg garantert fått 5! Ikkje 4 som eg altso fekk Sa læreren det? Ho sa det JA! Lenke til kommentar
Kleif Skrevet 30. januar 2008 Del Skrevet 30. januar 2008 Synd du ikke hadde funnet den på før da Lenke til kommentar
osse-mon waits for alice Skrevet 31. januar 2008 Del Skrevet 31. januar 2008 Fantastisk! Om du er førstemann til å finne på en rett, og den blir FANTASTISK populær, kan du kanskje få den oppkalt etter deg, ref Waldorfsalat. Dessuten tror jeg du har en bøtte med lyv du driver å deler ut fra hva angår læreren din Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 31. januar 2008 Forfatter Del Skrevet 31. januar 2008 Fantastisk! Om du er førstemann til å finne på en rett, og den blir FANTASTISK populær, kan du kanskje få den oppkalt etter deg, ref Waldorfsalat. Dessuten tror jeg du har en bøtte med lyv du driver å deler ut fra hva angår læreren din "Kalvetoast" er namnet på retten Og eg lyg ikkje nei. Falske skuldingar kan du halde for det sjølv Lenke til kommentar
Tumbleweed Skrevet 1. februar 2008 Del Skrevet 1. februar 2008 Her: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=700030 Samme greia. Alle er like geniale som deg. Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 1. februar 2008 Forfatter Del Skrevet 1. februar 2008 Her:https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=700030 Samme greia. Alle er like geniale som deg. Ser ikkje so spanande ut dei der nei...eg har sett den tråden der før altso Lenke til kommentar
All You Can Rape Buffet Skrevet 2. februar 2008 Del Skrevet 2. februar 2008 Ikke mat trollet. Lenke til kommentar
Tumbleweed Skrevet 2. februar 2008 Del Skrevet 2. februar 2008 Ikke mat trollet. I know, I know...kunne bare ikke dy meg. Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 5. februar 2008 Forfatter Del Skrevet 5. februar 2008 Har no prøvd å lage wraps av ingrediensane eg brukte i toasten. Dette vart ikkje fult so vellukka, trur det var parmesanen som øydela litt der... Lenke til kommentar
Underpants Skrevet 5. februar 2008 Del Skrevet 5. februar 2008 Har no prøvd å lage wraps av ingrediensane eg brukte i toasten. Dette vart ikkje fult so vellukka, trur det var parmesanen som øydela litt der... Jasså? Hvordan da? Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 5. februar 2008 Forfatter Del Skrevet 5. februar 2008 Har no prøvd å lage wraps av ingrediensane eg brukte i toasten. Dette vart ikkje fult so vellukka, trur det var parmesanen som øydela litt der... Jasså? Hvordan da? Veit ikkje heilt...men fekk ein slags merkeleg konsistens som ikkje var heilt god. Trur eg held meg til toast eg. Nokon andre som har laga retten min forresten? Lenke til kommentar
Underpants Skrevet 5. februar 2008 Del Skrevet 5. februar 2008 Jeg skal lage den i dag. Må bare huske på det. Er ikke ofte jeg setter av tid til å lage toast, men skal prøve å få gjort det. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå