L4r5 Skrevet 30. januar 2008 Del Skrevet 30. januar 2008 Er ikke alltid det er nødvendig å publisere oppskriften for at folk skal prøve det. Lenke til kommentar
aklla Skrevet 30. januar 2008 Del Skrevet 30. januar 2008 Ehe...det trur eg ikkje nei. Har aldri sett denne retten i noko kokebok. Heller ikkje på internett. du finner ikke brødskive med leverpostei i kokebøker heller, det gjør den ikke "nytenkende og kreativ" jeg hadde blitt skuffet hvis jeg hadde funnet toast i koke-boken min... Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 30. januar 2008 Forfatter Del Skrevet 30. januar 2008 Dette er mykje meir avansert enn ein vanleg toast. Og et du ein toast med ost og skinke, for deretter ete ei skjeve av retten min trur eg du vil finne ut at eg har oppdaga ei gastronomisk oppleving utan om det vanlege! Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 30. januar 2008 Del Skrevet 30. januar 2008 Hva er "vaneleg toast"? Ikke meningen å hakke på oppfinnelsen din, men i min bok så er dette vanlig toast. Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 30. januar 2008 Forfatter Del Skrevet 30. januar 2008 Hva er "vaneleg toast"?Ikke meningen å hakke på oppfinnelsen din, men i min bok så er dette vanlig toast. Vanleg toast er skjeve med ost og pølsepålegg. Eg har lagt til ein heil del andre ingrediensar for å gjere den eksotisk! Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 30. januar 2008 Del Skrevet 30. januar 2008 Du er nok langt fra den første som gjør det. Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 30. januar 2008 Forfatter Del Skrevet 30. januar 2008 Du er nok langt fra den første som gjør det. HAHA! Du er bra morosam du Eg trur ikkje at det er nokon som har laga den kombinasjonen eg lagde. Den gjev ein heilt spesiell essens. Lag han, so skjønar du kva eg meiner Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 30. januar 2008 Del Skrevet 30. januar 2008 HER er en del toast-tips til Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 30. januar 2008 Forfatter Del Skrevet 30. januar 2008 HER er en del toast-tips til Ikkje noko spesielt der. Eg har prøvd alt det der eg! Lenke til kommentar
Tumbleweed Skrevet 30. januar 2008 Del Skrevet 30. januar 2008 Argumenter biter ikke på trollet, karer. Kalvegodt: Greit, vi tar poenget. Du er ikke interessert i annet enn å krangle. Fint det, men lykke til. Lenke til kommentar
Kleif Skrevet 30. januar 2008 Del Skrevet 30. januar 2008 Du er nok langt fra den første som gjør det. HAHA! Du er bra morosam du Eg trur ikkje at det er nokon som har laga den kombinasjonen eg lagde. Den gjev ein heilt spesiell essens. Lag han, so skjønar du kva eg meiner Hvis jeg lager den så vil jeg skjønne at ingen andre har laget lignende pga essensen? Lenke til kommentar
Underpants Skrevet 30. januar 2008 Del Skrevet 30. januar 2008 Takk for oppskriften! Skal prøve og det høres godt ut! Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 30. januar 2008 Forfatter Del Skrevet 30. januar 2008 Du er nok langt fra den første som gjør det. HAHA! Du er bra morosam du Eg trur ikkje at det er nokon som har laga den kombinasjonen eg lagde. Den gjev ein heilt spesiell essens. Lag han, so skjønar du kva eg meiner Hvis jeg lager den så vil jeg skjønne at ingen andre har laget lignende pga essensen? Det er difor det er ei stor oppdaging! På grunn av den nydelege essensen! Men eg var vist den glupe gastronomen som klarte å oppdage den Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 30. januar 2008 Del Skrevet 30. januar 2008 (endret) Ikke akkurat rocket science den oppskrifta der. Kaller du det der en gastronomisk oppfinnelse sier det vel mer om dine gastronomiske kunnskaper. Dette er en gastronomisk oppfinnelse: Sneglegrøt. Endret 30. januar 2008 av ahpadt Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 30. januar 2008 Del Skrevet 30. januar 2008 Ikke akkurat rocket science den oppskrifta der. Kaller du det der en gastronomisk oppfinnelse sier det vel mer om dine gastronomiske kunnskaper. Hysj da! Kalvegodt har laget en ny og enestående gastronomist rett med unik konsistens og essens! Det stemmer for jeg har lest det på nettet. Og da må det jo være sant. Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 30. januar 2008 Forfatter Del Skrevet 30. januar 2008 Eg lagde meg nettopp eit måltid til av den deilige retten min! Men i dag brukte eg heimelaga skjever De kan tru det var godt mmmmm... Lenke til kommentar
Eplefe Skrevet 30. januar 2008 Del Skrevet 30. januar 2008 Heheh.. Nytt, ja.. Jeg har aldri funnet hvitost og jordbærsyltetøy i noen kokebok, allikevel vet jeg om ganske mange som elsket det da de var yngre. xD Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 30. januar 2008 Forfatter Del Skrevet 30. januar 2008 Heheh.. Nytt, ja.. Jeg har aldri funnet hvitost og jordbærsyltetøy i noen kokebok, allikevel vet jeg om ganske mange som elsket det da de var yngre. xD Ja men Kvitost og jordbærsylte er ikkje noko spesielt...Det er noko alle et (ikkje meg då). Min rett derimot er eg heilt åleine om! Lenke til kommentar
Eplefe Skrevet 30. januar 2008 Del Skrevet 30. januar 2008 Ja! Jeg glemmer jo totalt at du har OPPFUNNET denne retten! INGEN andre har gjort denne ekstremt geniale og nyskapende retten før! ...Nemlig. Lenke til kommentar
Kleif Skrevet 30. januar 2008 Del Skrevet 30. januar 2008 Jeg har også funnet på en ny rett! Grandiosa med.. (trommevirvel) pizzakrydder! Hyll meg! Jeg er en gastronomisk helt på toppnivå. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå