Gå til innhold

Oppdaging av ein ny rett


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Ehe...det trur eg ikkje nei. Har aldri sett denne retten i noko kokebok. Heller ikkje på internett.

 

du finner ikke brødskive med leverpostei i kokebøker heller, det gjør den ikke "nytenkende og kreativ"

jeg hadde blitt skuffet hvis jeg hadde funnet toast i koke-boken min...

Lenke til kommentar
Du er nok langt fra den første som gjør det.

 

HAHA! Du er bra morosam du :dribble: Eg trur ikkje at det er nokon som har laga den kombinasjonen eg lagde. Den gjev ein heilt spesiell essens. Lag han, so skjønar du kva eg meiner :thumbup:

 

Hvis jeg lager den så vil jeg skjønne at ingen andre har laget lignende pga essensen?

Lenke til kommentar
Du er nok langt fra den første som gjør det.

 

HAHA! Du er bra morosam du :dribble: Eg trur ikkje at det er nokon som har laga den kombinasjonen eg lagde. Den gjev ein heilt spesiell essens. Lag han, so skjønar du kva eg meiner :thumbup:

 

Hvis jeg lager den så vil jeg skjønne at ingen andre har laget lignende pga essensen?

 

Det er difor det er ei stor oppdaging! På grunn av den nydelege essensen! Men eg var vist den glupe gastronomen som klarte å oppdage den :thumbup:

Lenke til kommentar
Ikke akkurat rocket science den oppskrifta der. Kaller du det der en gastronomisk oppfinnelse sier det vel mer om dine gastronomiske kunnskaper.

Hysj da! Kalvegodt har laget en ny og enestående gastronomist rett med unik konsistens og essens! :wee:

 

Det stemmer for jeg har lest det på nettet. Og da må det jo være sant.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...