Gå til innhold

Hva er dine meninger om Resident evil spillene?


Disorder

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja, enig i det. Men spillet i seg selv er jo ikke hyggelig. Jeg syns også de gamle er mye skumlere. Man er mer innetrengt og du kan ikke drepe zombier med ett par skudd. Jeg syns at 4'eren egentlig var veldig kjedelig! Det var ikke zombier og det ble for harry og dumt med all den drepingen.

Lenke til kommentar
Resident evil 4 er ikke like skummelt som de andre spilla. Hovedgrunnen er at du stort sett vet når du kan slappe av og når du må skyte (du hører musikk). Det er egentlig nesten bare i førsten at det virkelig er stressende og skummelt, senere blir du vant til det.

 

Da skal jeg ivertfall ikke spille de andre spillene, siden jeg syns RE4 er dritskummelt, blir så fort redd av sånne spill. :p

Men må jo si at det er ganske morsomt, sliter noen ganger med skud, men det er vel mer jeg som sløser. Også syns jeg oppgaveløsningen er ganske bra. :thumbup:

Lenke til kommentar

Har spillt resident evil 1,2 og 3 på psx, og digga de. Spillte Resident Evil 4 på PS2, og ble forelska i spillet. Runna spillet på 3 dager. Ble helt hekta. Resident evil serien, og spill nr. 4, er beste spill ever. Skal spille RE 4 på Wii, gleder meg, og gleder meg til RE 5 til xbox 360.

Lenke til kommentar

Jeg har spilt alle de "normale" RE spillene (ikke lightgun-spillene) og synes helt klart RE4 er det dårligste av dem alle. Om man kaller hovedpersonen noe annet er jo siste rest av Resident Evil fjernet? Ikke ser han ut som Leon fra RE2 heller, og selv kameraet er helt forskjellig. I seg selv er det et greit nok spill, men som Resident Evil holder det ikke. Men om dere faktisk liker det bør dere prøve Cold Fear. Det er en del kortere og foregår stort sett på en båt og oljeplattform, men selve spillet minner mistenkelig om RE4. Selv kameraet og kontrollene er de samme. Bare synd de måtte forlenge spillet ved å gjøre svært mange dører enveis, så man stadig blir nødt til å ta den lengste mulige veien for å komme til naborommet.

 

Min favoritt er Resident Evil 2. Det spillet hadde alt og mer til. Man kan velge om man vil spille som Leon eller Claire Redfield, og begge to har sin egen historie. I tillegg får den andre personen en lengre historie når man fullfører spillet, så om man fullfører med Leon får Claire en lengre historie, og fullfører man med henne for Leon en lengre historie. Det gjør at man må fullføre det fire ganger for å få sett alt, og det er det helt klart verdt.

Fiendene er helt geniale, og historien er faktisk meget bra, til forskjell fra stort sett alle de andre Resident Evil spillene inkludert RE4. (hvorfor er forresten Resident Evil: Code Veronica X ikke det fjerde spillet? Har aldri skjønt det der.)

 

Har dere forresten lest bøkene? Jeg har de fem, seks første (siste er Nemesis) og elsker dem. Den første er mer eller mindre en walkthrough av det første spillet, men allerede i bok to er handlingen original og følger ikke noe spill. Man skulle ikke tro en bok basert på et slikt spill kunne bli bra, men der tar man feil. Bare synd filmene ikke forstår helt det der med "handling" og "passe inn i spillene". :(

Lenke til kommentar

Jeg har bare spilt RE 4 på Wii. Det var et av fjorårets beste spillopplevelser, vi snakker topp 3. Har aldri vært så glad i skytespill før, men pga spilltørken tok jeg sjansen på RE 4. Og det angrer ikke på i det hele tatt. Historien i spillet er grei nok, men gameplay er utrolig bra. Wii-kontrollen var også dritbra. Kan ikke si at spillet var så veldig skremmende, men nå er jeg godt voksen.

 

Gleder meg skikkelig til RE 5. Skal heller ikke se bort i fra at jeg kommer til å spille de eldre spillene i serien. Vurderer til og med Umbrella Chronicles.

Lenke til kommentar

RE4 er det beste spillet, men som det sies ovenfor føles det ikke som Resident Evil. Kunne like gjerne hatt en helt annen tittel. Selv Silent Hill minner nesten mer.

 

Ellers er min toppliste:

RE2 Terningkast 6

RE1 (helst remaken) Terningkast 6

RECVX Terningkast 5

RE3 Terningkast 5

RE0 Terningkast 5

REUC Terningkast 4

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...