Gå til innhold

Hva skjuler det seg bak din Ctrl+v?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

[playerid=176502725] Selges for 27 mill og er en storslagen målskårer.

 

[playerid=177765999] Selges for 22 mill er en brilliant målskårer og en akseptabel pasning.

 

Hvis jeg få solgt dem for minimum av det jeg ønsker så skal jeg kjøpe in stor talenter i Spiss og gode midtbaner. Noen som vet om noen gode talenter?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9871234

01001001 00100000 01101101 01100101 01100001 01101110 01110100 00100000 01110011 01110101 01100110 01100110 01100101 01110010 01101001 01101110 01100111 00100000 01100110 01110010 01101111 01101101 00100000 01100001 01110101 01110100 01101001 01110011 01101101 00101110 00100000 00111010 00101001

Lenke til kommentar

Ingredienser

 

* 6 stk. gelatinplater

* 1 stk. vaniljestang

* 7 ½ dl kremfløte

* 100 g sukker

*

* Bringebærsaus:

* 1 pk. frosne bringebær

* 100 g melis

* 2 ss sitronsaft

 

Slik gjør du:

 

1. Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5 minutter. Skyll de godt og klem ut vannet.

 

 

2. Snitt vaniljestangen på midten, skrap ut frøene.

 

 

3. Kok forsiktig opp fløte, sukker, vaniljestangen og innholdet i den. Ta det av platen, ta ut vaniljestangen, og rør inn gelatinen. Hell blandingen i seks små former eller glass. Avkjøl minst 3 timer før servering.

 

 

4. Ha tinte bringebær, melis og sitronsaft i en foodprocessor, kjør til massen er glatt og sil den.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...