Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

All nettverks tilkoblinger bare forsvandt:S


Anbefalte innlegg

Ein dag når det lynte og tordna ute, slo eg av dataen, og tok ut stikkontaktene. Så når været hadde roet seg litt ned, tok eg i stikkontaktene igjen og på datamaskinen. Eg fant ut at eg ikkje hadde internett og eg fant raskt ut at eg hadde mista alle nettverkstilkoblingene mine. Etter utallige reformateringer så har eg fortsatt ingen tilkoblinger... Ka skal eg gjere/Ka har skjedd?

 

Takk på forhånd=D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

I og m ed at det har vært lyn med i bildet er det meget mulig at ditt nettverkkort har tatt kvelden.

 

Sjekk i device manager under properties på "my computer" om du fremdeles har nettverkskortet på plass der, og med viser at det er noe problem.

 

tingen er at lyn ofte kommer inn via modem/nettetverk og går ut via strømutgangen, og da kan ofte modemkort eller nettverk ryke. Som regel er sjansen mindre for nettverk fpa. det er som regel en ruter eller slik i mellom telefonnettverket og nettverkskortet, men det kan fort bli overspenning og ryke likevel.

 

Jeg tror ihvertfall det er det første jeg vilel sjekket. Gi oss evt. et screenshot av både device manager (med nettverkskategorien åpen) plus screenshot av "network connections" katelogen i control panel.

 

-Stigma

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...