Gå til innhold

Anonyme erklærer krig mot Scientologi! / NY protestaksjon 14. Mars


Aksjonerte du den 10. februar?  

130 stemmer

  1. 1. .

    • Ja
      20
    • Nei
      110


Anbefalte innlegg

Jeg bare tenkte at det blir litt dumt å stå der med plakater det står "visste du at Scientologikirken får skattefritak noen steder i USA?" på. Det engasjerer kanskje ikke så mange?

 

Uansett hva vi fokuserer på, hadde vært morsomt med et bord e.l. med kaker man kan by forbipasserende på mens man informerer om scientologi og deler ut flyers/har med bannere. Eller hva?

Endret av Emoelg
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Neste steg er å få CoS fjernet fra tax exempt status der de har fått det til:

_youtube_iEGcsqr4FlM_/youtube_

Noe sånt har vi vel ikke i Norge? Har Co$ religionsstatus her i det hele tatt?

Jeg vet ikke. Noen som kan tenke seg hvem vi bør snakke med, for å finne det ut?

 

Jeg nevnte tidligere i tråden at jeg sendte en mail til Andreas Heldal-Lund for å spørre om det. Her er svaret jeg fikk.

 

1: De er verken registrert som livssynsorganisasjon eller er på annen

kjent måte fritatt for noe annet enn hva andre frivillige organisasjoner

er. De (IMO) oppgir antakelig knapt en brøkdel av alle pengene som

renner gjennom systemet deres i Norge hvert år. Jeg jobber med å få

skattemyndighetene til å se på dette, men det tar tid...

Endret av Eldritch
Lenke til kommentar

Da kan vi forsåvidt sette fokus på dette rundt skattemyndighetene, kanskje det hjelper å få fart i sakene. Og da holder vi oss innenfor samme emne som resten av verden. Men vi må og tenke på at kunnskapen om CoS er spesielt lav i Norge, og folk trenger kanskje mer generell info.

Det går rykter om at Dagbladet kommer til å kjøre en større artikkel om protestene i Lørdagsbilaget nå på Lørdag. Og vi har ikke noe hastverk. Tror vi bør vente å se det ann litt.

Endret av LunarPoet
Lenke til kommentar

Bare en liten ting jeg kom på.. siden det er en feiring av en kjent persons fødselsdag med kaker, balonger og fest vil sikkert noen også kle seg litt ut. Og siden det er en fødselsdagsfeiring blir det nok også en del lettere å få tillatelse til nettopp det. IMO bør personen som skal søke om tillatelse til 15 mars gjør det før en eventuell dagbladartikkel hvor muligens den datoen blir nevnt. ( og som sagt at det blir søkt om tillatelse til utkledning/maskering )

Lenke til kommentar
Hvorfor er dere så irriterte på akkurat dette kirkesamfunnet?

De er ikke registrert som et kirkesamfunn.

De gir deg en gratis test som skal avsløre om du har noen personlighetsproblemer. Etter at du tar denne testen får du ALLTID beskjed om at du har store problemer og er ulykkelig. For et par tusen kroner så kan du "audites" Det gjør de med en slags primitiv løgndetektor mens de stiller deg mange kritiske spørsmål. Dette aparatet er noe de kaller et e-meter. Hele tiden så får du beskjed om at du trenger flere "kurs" og "audits". Hele tiden øker prisen.

 

De mener også at psykiatri bare er svindel og nekter sine medlemmer dette. I stedet blir man isolert og settes på fastekur. Dette førte blandt annet til at Lisa McPherson døde i 1995. Hun hadde fyllt 49 år nå den 10.februar.

 

CoS står også bak den største infiltrasjonen av noe amerikansk statsorgan noen sinne, da de på 70-tallet infiltrerte IRS.

Her hentet de ut informasjon som IRS hadde om dem og motstanderene deres. De mener at motstandere er såkalt "fair-game". DVS. at alle virkemidler kan og bør brukes for å diskreditere motstandere eller få dem til å bli stille. De har bryti seg inn hos folk tidligere. De kommer med trusler.

 

Hvis en "audit" viser at du som medlem har negative tanker om CoS eller L. Ron Hubbard så vil du bli sendt til RPF som i realiteten er et slags fengsel. Der blir man tvunget til å jobbe opp til 30 timer i strekk, for så å få 3 timer pause og så nye 30 timer på.

 

De har også en egen "etteretningsorganisasjon" som samler info de kan bruke mot motstandere.

 

Søk litt rundt og du vil finne forferdelige historier som folk som har greid å bryte ut forteller.

xenu.net har et forum med en del historier. xenutv.com har masse nyttig informasjon.

 

La meg tilslutt sitere grunnleggeren L.Ron Hubbard: "If you want to make a million dollars, get into religion. Thats where the money is!"

L.Ron Hubbard var forresten en sci-fi forfatter som lærte som en del av Scientologien at for 75 millioner år siden var det en galaktisk overlord (Xenu) som fant ut at han måtte gjøre noe med overpopulasjonen i hans galaktiske sektor. Han samlet opp masse romvesner og sendte dem ned i aktive vulkaner på jordkloden. Så sprengte Xenu vulkanene med gigantiske H-bomber. Det er sjelene etter disse romvesnene som er roten til alle menneskers problemer i dag. De fester seg nemlig til kroppen din i form av noe som kalles "thetans". Det er DET disse e-meterene måler.

 

Søk litt rundt etter info om Church of scientology. Du kommer til å bli skremt.

 

Nå skal jeg bare nevne at jeg har vært opptatt av denne kampen mot den farlige sekten CoS lenge før Anonymous-aksjonene.

Endret av L4r5
Lenke til kommentar
De mener også at psykiatri bare er svindel og nekter sine medlemmer dette. I stedet blir man isolert og settes på fastekur. Dette førte blandt annet til at Lisa McPherson døde i 1995. Hun hadde fyllt 49 år nå den 10.februar.

Vil bare presisere at "Introspection Rundown" eller "baby watch" ikke er en fastekur, men et regime der man holdes låst inne i et rom og ikke får snakke med noen eller gjøre noen ting annet en å få "auditing". Man får bare kommunisere skriftlig. Lisa sluttet å spise fordi hun var psykisk syk. Hun trengte behandling, men de som passet på henne ventet til hun var død før de tok henne ut av det insektinfiserte fangehullet hun var i, vasken henne ren, og tok henne med ikke til det nærmeste sykehuset men selvfølgelig til det nærmeste sykehuset der en scientolog var lege. De påstod at hun hadde vært i et hotell-rom i Clearwater, men siden det rommet de viste frem var så perfekt rengjort og fint, og uten kakkerlakker, var det ikke der hun ble holdt.

De som passet på Lisa ble sendt ut av landet, straffesaken etter dødsfallet ble sabotert ved å utpresse og plage rettsmedisineren, og når dødsboet gikk til sivilt søksmål forsøkte de å ødelegge for det også. Familien inngikk forlik.

 

Alle scientologer - I alle fall i USA - skriver nå under på at om de dør på "introspection rundown" så skal ikke noen saksøke CoS i deres navn.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...