Gå til innhold

Webkafeen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Bør gå ut på å lage sida best mulig med tanke på å få tak i innholdet for alle typar nettlesarar og brukarar.

Err, blir ikke dette litt feil? Søkemotorer, ikke nettlesere.

 

SEO handler ikke bare om pagerank.

 

Vel, godt innhald som er tilgjengeleg for alle er meir relevant enn dårlige sider som fungerer dårlig. Så nei, SEO handlar ikkje berre om pagerank, men SEO og godt skrivne websider (teknisk sett) går litt hand i hand IMO.

Lenke til kommentar

Så lenge det er relevant for sida så.

 

Kven som vinn i Skal vi Danse har strengt tatt ingenting med Keyteq å gjere, så i mine auge er det like ille som å legge inn irrelevante keywords i meta-description berre for å få fleire treff.

 

...først no når eg las heile artikkelen ser eg den tåpelige måten Keyteq sjølvsagt har peika saken inn mot seg sjølv. Hadde overskrifta vore at "Peter Peters samarbeider med keyteq!" og så nevnt seieren i SvD hadde det vore ein ting, men når overskrifta og innleiinga kunne vore klipt ut frå TV2 sine nyhetssider blir det for dumt.

Endret av Arve Systad
Lenke til kommentar
Jaja, men målrettet innhold er også en del av SEO, vel?

Uten tvil, det var faktisk en god artikkel på hw bedrift for et år eller to siden (av en som jobbet med dette). Et av tipsene var å bruke beskrivende og målrettede undertitler (forutsetter at sidetittellen og første H1 er beskrivende av innholdet). Og ikke minst ha disse i rett type tagger, dvs slik at du kan ta ut en disposisjon.

 

Faktisk er W3C sin semantic data extractor et verktøy som kan gi noen svar på om man får ut relevant info på høyt nivå av sida.

Lenke til kommentar

Er litt frustrert her jeg sitter og prøver å få en nettside til å se lik ut i flere nettlesere. Så kom jeg til å tenke på hvilken nettleser som viser innholdet mest "riktig" i forhold til standarer. Er det en som viser alt slik det er tenkt, eller viser alle noe feil? Jeg føler liksom at noe er feil i en nettleser mens noe annet i en annen.

Noen som har en liste over best til dårligst?

Lenke til kommentar
Usj, jeg jobber med en rekruteringsside for unge seilflygere. Vi sliter med navn og logo..Hva er der første dere tenker på når jeg sier rekruteringside for seilflygere, og hv aburde logoen bestå av?

Funker ikke et seilfly greit? Noe alla dette, bare litt penere?

logoshort.gif

 

Evt. kan du jo ha en falk, ørn eller lignende. Det er litt seilflyaktige.

 

EDIT: Evt. 2: Sjekk denne siden.

Endret av JonT
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...