Gå til innhold

Webkafeen


Anbefalte innlegg

@reality:

Vel, egentlig ikke. <p> representerer en paragraf, og skal vel derfor kun brukes til å vise paragrafer.

The P element represents a paragraph. It cannot contain block-level elements (including P itself).

paragra'f m1 (fra gr, av para- og -graf, eg 'tilleggstegn' som markerer nytt avsnitt) enkeltlov, avsnitt el. enkeltbestemmelse i lovsamling, traktat el. annet dokument

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Ny Opera build men må nok vente neste da mailen ikke funker. Må jo ha mail!

5661446[/snapback]

 

Huff og huff. Ikke bare slipper de kun hver uke, men de klarer likevel å få ganske store feil med. :)

 

Jeg har kjørt nightly builds av firefox i flere måneder i strekk (oppdatering hver natt), og har aldri opplevd større bugs enn at CSS-parseren en gang hadde en bug som gav dobbel linjeavstand på brødtekst. Natten etter var det fikset igjen.... :)

 

 

:love: Firefox

Lenke til kommentar
Er det ikke slikt man kaller bloatware?

5662205[/snapback]

Tja.. Hvis man tar Wikipiedia-definisjonen på Bloatware/Software Bloat (eller kanskje bloatware hos Urban Dictionary for den saks skyld), så må nok det bli nei for min del.
Software bloat is a derogatory term used to describe the tendency of newer computer programs to use larger amounts of system resources (mass storage space, processing power and/or RAM) than older programs. It is also used in a more general context to describe programs which appear to be using more system resources than necessary, or implementing extraneous features. Software exhibiting these tendencies is referred to as bloatware or, less commonly, fatware.
Ikke bloatware for min del, i alle fall. På mine maskiner bruker ikke Opera mer systemressurser enn Firefox, og Opera har i alle fall ikke mange funksjoner jeg ser på som uvedkommende. Jeg vet ikke hva du ser på som uvedkommende funksjoner, eller hvor mye systemressurser Opera/Firefox bruker på ditt system, så om Wikipedia-definisjonen er korrekt er vel bloatware et begrep som varierer fra person til person.

 

Oh, well. Dette er en diskusjon vi aldri kommer til å bli ferdig med uansett...

Endret av PT
Lenke til kommentar
Hvordan ser den ut da?

Vanskelig å få BEDRE skin-muligheter i opera da, den kan jo mer eller mindre ALT!

5662773[/snapback]

 

Jeg ser plenty av forbedringspotensiale. :)

 

 

Og jeg synes samtidig at skin-mulighetene i Firefox er temmelig kraftig allerede, mtp. at XUL gir deg mer eller mindre total kontroll over hva du vil gjøre med Firefox. Omstrukturere hele/halve menyen, flytte statusfeltet øverst til høyre, lage egendefinerte menyer og knapper om du vil m.m. Grenseløst, mao. :) Og om ikke det er nok, er det jo bare å hacke kildekoden, så kan du manipulere grensesnittet så mye du bare vil. :)

 

Dog skal det nevnes at det er for få som lager GODE skins til Firefox/opera. Selv har jeg enda ikke funnet et skin som holder høy nok kvalitet til at jeg ville bruke det jevnlig. :hrm:

Lenke til kommentar

Haha! Den maskin på Torp kjørte IE. Og den hadde en "effektiv" måte hvis noe hang seg opp; den restata seg (bare browseren). Så skrev jeg inn "www.bullgaard.no/php/divdiv.php" i adresselinja og vips! IE greier ikke å vise den sida. En liten bug... Så da jeg gikk fra maskinen sto IE å restarts gang på gang! Den startet den samme siden som den hadde vært på da den klikka. :nei:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...