Gå til innhold

Webkafeen


Anbefalte innlegg

Slutt å whine om at forumet er tregt da.. Er ca. en god del som besøker forumet nå for å skjekke det nye opplegget.
Har dere reklamert for det, ellerno? Folk får jo ikke bare plutselig vite at forumet er oppgradert..?

5001443[/snapback]

 

Nei, og jeg vet nesten like lite som dere. Hva hadde skjedd om det hadde blitt offentliggjort at forumet skulle oggraderes, og det ikke hadde gått fult så bra? Tror @kd har fått megr info en meg...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tanken slo meg også, Wald. Husker det var en del styr under overgangen fra phpBB til Invisionboard også, men det gikk seg til. Vi venner oss nok til dette også med tiden, men det kan virke litt frustrerende i starten. :) Særlig når det er så tregt som det har vært enkelte ganger i dag.

Lenke til kommentar

var vel mer for å terge modemkiddos PiRANhA :), har knapt surfa på forumet, jeg..tar relativt lang tid å legge inn poster! men er i grunn vant til overbelasta forum fra før av...men folk burde slutte å syte så forbanna mye, dem gjør ikke ting for at de skal bli verre, men bedre, vi betaler ikke for tjenesten og forandring fryder :)

 

og sitter på en 4mb linje ;)

Lenke til kommentar
Hm, er det bare meg som syns det er litt ironisk å bygge ut Norges største forum med enda flere funksjoner og masse grafikk - når forumet allerede fra før av slet med trafikken?

5001814[/snapback]

 

Og spesielt bloggen, som jeg antar kommer til å bli fylt med masse trivielle og totalt uinteressante poster. Blogging er oftest bare tull, bedre å skaffe seg en dagbok elns.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...