Gå til innhold

Webkafeen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
@svamp:

Mitt poeng var at det er lettere å sette i det utstyret man vil ha, ikke deaktivere/demontere det man ikke vil ha. Det er sløsing og unødvendig. Dessuten refererte jeg til en Golf 5, og disse utgavene har ikke knapp, men et modushjul man vrir rundt. Så om jeg har elektriske vinduer, men ikke vil ha det, så kan jo ikke jeg bruke vinduene.. Tenk om jeg da hadde hatt manuelle, da kunne man åpnet dem så mye man vil.

 

Om bilen er for ny, finner du INGEN deler..? Jeg har aldri, ALDRI, opplevd med en helt ny utgave at jeg ikke finner NOEN deler som passer. Joda, man må ta en ny start, men det må man stort sett uansett når man legger til komponenter i noe.

 

Hva virker mest lettvint..? Så du mener det er mest lettvint å hive alt inn først, så deaktivere, enn å sette inn det man trenger, og thats it..? Har du lært logikk i Russland ellerno..?

Hva om vi kutter ut bilmetaforen i noen minutter, så jeg slipper å bli forvirret av Golf 5 og sånt :green:

Ja, jeg mener det er mest lettvint.

Da jeg installerte Opera, tok det meg noen få minutter å flytte rundt på knapper og sånt så det ble slik jeg er vant med. Jeg deaktiverte ingenting, men lar bare være å bruke det jeg ikke trenger. Tok riktignok vekk noen knapper/verktøy, men det er som sagt bare å trykke på en knapp (nærmere bestemt ett høyreklikk og ett venstreklikk med musa).

 

Sist jeg oppdaterte FF, som begynner å bli en liten stund siden, fant jeg ingen versjoner av mouse gestures eller tabs-utvidelser for den versjonen av FF. Da ga jeg opp.

Greit, man finner noen deler som passer, men hva skal du med "Weatherfox"-delen når det er gesture-delen du vil ha?

 

Det med el-vinduer trenger jeg hjelp til å forstå relevansen i :)

 

Det siste avsnittet ditt: Du hiver ikke alt inn først, det bare er der. Du må jo installere FF også. Så jeg mener det er lettere å deaktivere med to trykk enn det er å sette inn det man vil ha, ja.

 

Men smaken er uansett som baken til dronning Sonja, delt.

Lenke til kommentar

Ta en mail-klientdiskusjon snart a, er så dritt lei browserdiskusjoner..

Dere er så egene at dere ikke kommer noen vei med å diskutere for og mot, dere kommer aldri til å høre på motparten, bare prøve å bekjempe argumentene med motargumenter...innse at det er en dødfødt diskusjon.. :p

 

Bruk tia til å lære litt bedre metaforer istedet, dere suger på dem :p

Lenke til kommentar

Autch, jeg har nå blitt avhengig av å surfe på deviantart.com. Det er så utrolig mye bra vektor-stil-bilde-greier der :love:

Har skaffet meg bakgrunnsbilder for fire år fremmover nå.

 

Klarer ikke slutte (faktisk!). Hjelp anyone? :wee:

Endret av PT
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...