Gå til innhold

Webkafeen


Anbefalte innlegg

GUI-et er relativt grått. Men det var logisk og enkelt og arbeide i. Og det er fleksibelt, langt mer enn brosjyra viser. Eneste virkelig store ulempen jeg ser med Vertical Site (og også med Polypoly) er at de ikke har tatt i bruk JSR-283 så langt jeg kan se.

 

Men det er ikke nødvendig å betale fra 80 000 og oppover mot en mill kr i lisenskostnader for løsninger som er like brukervennlige, funksjonssrike med mer.

 

Cisco WebEx, Dassault Systems, Air France Corporate og mange flere svært store aktører bruker faktisk åpen kildekode.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du har heilt sikkert rett, Bolson. Det er dessverre mange som ikkje heilt har fått med seg dette – og det er gjerne dei som sitt med makta på toppen i ein organisasjon.

 

NRK bruker utelukkande Polopoly til alt av publisering (til og med tekst-tv!), men det har vore ein ganske humpete tur å få alt oppe på beina. Heile NRK.no var jo nede i fleire døgn tidligare i år, til tross for at antall ansatte som jobber med utvikling av Polopoly hos NRK faktisk er større enn Polopoly AB. :)

Lenke til kommentar

Såg du nevnte det også i en tidligere post. Da blir jeg litt skremt, at man bruker så store ressurser internt på et system man i realiteten har svært lite rettigheter til. Om da ikke NRK har en spesialavtale.

 

Har selv snakket en god del med sjefen i den avdelinga i Dassault Systems som har ansvaret for nettsider/nettløsning. Hovedgrunnen til å gå for åpen kildekode i 2003/2004 var i tillegg til prisen for aktuelle "kommersielle" løsninger, å ha langt større kontroll og rettigheter over selve nettløsninga. Dassault Systems er for de som ikke vet det en meget stor programvareleverandør innen 3D og PLM. Omsetning 2007, ca 1,3 mrd Euro og ca 8 000 ansatte i hele verden.

Lenke til kommentar

Det jeg liker godt med Wordpress når det kommer opplæring, er at jeg kan henvise de fleste til Wordpress for Beginners og selvfølgelig opprette en bruker til de. Så kan de få boltre seg i funksjonene, gjøre testposter og stille spørsmål :)

 

 

Får jeg lov til å spørre hva du skal med 1D MKIII, 70-200 2.8IS, 16-35 2.8 og det du har når du er 13(evt. 14)? Har du bare alt for mye penger, eller?

Gutten er jo et talent, 13 år gammel og tar relativt imponerende bilder og er jo på vei til å skaffe seg et navn i bransjen. Kan han operere kameraet er det vel ingen grunn til at han ikke kan bruke det?

Endret av sparks
Lenke til kommentar

Signed very much, Ole Martin! Ble utrolig imponert over bildene jeg så på siden nå, meget, meget bra! Det er slike bilder jeg kun kan drømme om å ta. Noen gullkorn klarer jeg da å få til når jeg først prøver, men når jeg kun er middels interessert i fotografi og kun har mitt 400D med standard 18-55 objektiv er det litt begrenset hva man klarer å få ut av det.

 

Creds til mr. Jan Henrik Djupvik fra meg i hvertfall! :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...