Gå til innhold

Hva er det med Sony Ericsson og det M-Router tullet?


Anbefalte innlegg

Nå har jeg holdt på i månedsvis med å koble til W950 til pc. Det er umulig. Nokia er null problem. SE er bare tull. På Windows 2000 (jobb) bare tull. M-Router finner ingenting. Vista (hjemme) bare tull. M-Router finner ingenting. Ingen porter fungerer. Jeg finner ikke cd`en, men alvorlig talt, vi lever i 2008, drivere til mobilen og usb burde ligge på nettet.

 

Om noen har en løsning på denne fantastisk dårlige løsningen er det bare å skrike.

 

Nei, Nokia heretter på meg.

 

Puh, det var godt.....

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

:)

 

Det er et kjent problem, men det er tydeligvis flere svakheter i hele pc- suite løsningen med samme symptomet. Et av problemene er at pakka krever en com- port driver installert (eller det var ihvertfall sånn før. I.e., det blir installert en virtuell com- port, og mRouter prosessen går igjennom com- portene for å sjekke om telefonen er der). Så hvis det ikke er en com- port på systemet, må en installere en generinsk com- port. Uten, så fungerer ikke tilkoblingen i telefonmodus (noe som selvsagt er en gjenganger på jobb- maskiner).

 

Andre ting er at USB- driveren tydeligvis har en tendens til å komme i konflikt med for eksempel en annen SE telefon(ikke en smartingtelefon) installert fra før. Isåfall må en rense opp i USB system filene og gjøre en ominstallering, og det kan være noe skikkelig herk. Den beste løsningen så langt ser ut til å ha vært å koble til den gamle telefonen, og så manuellt slette det som dukker opp i dings- manageren. Og så installere PC- suiten igjen. (Men mest sannsynlig er det den der com- port tingen som lager krøll.)

Endret av nipsen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...