Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Din hemmelighet. Her.


Gjest Mhmjaa

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Men seriøst, for det er mange som er det uten at man er klar over det. Å være psykopat er ikke, som folk flest tror, at man løper rundt med motorsag og dreper folk. Det er rett og slett manglende evne til å føle empati. Mange psykopater har over gjennomsnittet høy IQ, noe du har skrevet om før ?

 

Løp og sjekk, du får sikkert cash fra NAV ellerno :)

Lenke til kommentar
Litt OT, men har du sjekka om du er psykopat ? Du har i allefall psykopatiske trekk... Ikke noe galt med det foresten :)

synes sosiopat er en mer passende beskrivelse :)

<a href="http://www.associatedcontent.com/article/1...s_a.html?cat=72" target="_blank" rel="nofollow">http://www.associatedcontent.com/article/1...s_a.html?cat=72</a>

 

black undy mangler tydeligvis empati, men han/hun oppfattes sikkert som helt normal i sosiale situasjoner. sosiopater er ofte mestere når det kommer til å manipulere andre mennesker. eneste eksempelet jeg kommmer på akkurat nå er charles manson, en mann som sjarmerte helt ordinære kvinner i senk og etterhvert fikk dem til å myrde mennesker for han. jeg leste en del om det for en stund siden, men det spekuleres i om hele 3 % av hele befolkningen er født med sterkt nedsatt empati evne. sosiopater kan man ikke gjenkjenne med det første, men det finnes nok langt flere av dem enn det vi tror.

Endret av isaac elric
Lenke til kommentar

Zeromac: Haha, i lol'd

 

 

Okey, vi starter på nytt;

Jeg er en av de beste personene du noen gang kommer til å komme i kontakt med, jeg er den typen som kjøper cola til deg hvis jeg vet du liker det, bare for å være hyggelig. Jeg bare lekte psykopat :)

 

Alle som blir litt kjent med meg sier jeg er så omtenksom og en skikkelig god person.

Endret av BigBlackUndy
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...