Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

PC i annet rom, netverk til mus, tastatur, osv.


Anbefalte innlegg

Jeg har pc koblet til tv på soverommet mitt. Støyet fra pc er for høy, og ikke til å ha på når man skal sove. Derfor vil jeg flytte pc ned i kjelleren.

 

Spørsmålet er da: Finnes det en boks man kan koble mus, tastatur, lyd og tv-out til, så for å sende det til en boks man har med tven, tråløst?

 

Eller kansje en annen løsning?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vet faktisk ikke om det finnes en "alt i ett" boks til dette. Men du kan jo sende lyd og bilde trådløst ihvertfall. Vet ikke om kvaliteten blir noe særlig akkurat.

Tastatur og mus er en smule verre, vil jeg tro. Den normale rekkevidden går vel ikke igjennom gulv. Men fant denne i farta. Kanskje det er noe?

Ellers kunne du jo strekt en USB kabel opp til stua, hvis ikke lengden blir for lang.

 

edit:

Fant denne i farta

Komplett [trådløs overføring]

Endret av seigmann
Lenke til kommentar

Søk på blackbox.com for KVM-extender. Du kan og ta kontakt med leteng.no. De selger ikke til privatpersoner men de kan gi deg tips om utstyr og forhandlare.

 

De fleste av løsningene er kablet over Cat5. Du må sikkert ha en boks for mus/ tastatur og en for Audio/Video. Dette her blir litt spesiellt siden du vil ha et videosignal. Det er lettere med DVI/VGA/HDMI.

Et annet problem med denne løsningen er prisen... Jeg synes du skal vurdere å legge noen kroner på å støydempe pc:n: skifte PSU å prosessor-vifte kanskje få nye disker.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...