Gå til innhold

Problem medTrådløst internett


Anbefalte innlegg

Eg kjøpte ein bærbar PC, nærmere bestemt; FSC Amilo Li1705 15.4"WXGA,Cel M520,1+1 GB,120GB,DVD±RW,WLAN,VHB.

 

Denne var kjøpt for å ha tilgang til trådløst internett. Men signalkvaliteten er fryktelig dårlig. Har ein trådløs router , D-Link 802.11/2,4Ghz i huset. Eg kan sitte i det samme rommet som routeren og ha 2 i signal. Går eg i eit annet rom, så detter som oftest internettet ut,eller det går i modem-fart. Eg har satt to bærbare maskiner ved siden av kvarandre, i eit annet rom. Den som eg lånte hadde full signalkvalitet,min hadde 1 i signal.

 

Er dette nettverkskortet som er installert i denne maskinen så fryktelig dårlig? Eller er det noken instillinger eg kan fikse på som får opp både kvalitet og fart? Ruteren sender fra Kanal 6. Men i og med at den andre maskinen hadde fullt signal,og ein hastighet på 9,4 Mbit (testet på speedometer på IT-Avisen) mens min hadde 818 Kbit!! Har 10 Mbit`s breidbåndslinja.

 

Finner det merkverdigt at signalkvaliteten er så fryktelig dårlig enten ein er i samme rom som ruteren eller ikkje. Har tatt den bærbare med meg i eit annet hus og ein annen router med det samme resultat.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...